Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Το βράδυ του Σαββάτου, σε μαγαζί της Γλυφάδας, ο Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος.
Σε ένα κατάμεστο χώρο, τόσο από γνωστά στελέχη της παράταξης της Ν.Δ. όσο και από δημότες όλων των ηλικιών, έκανε λόγο για τα κακώς κείμενα που έχουν υπάρξει στο δήμο, τονίζοντας ότι έπονται πιο εξειδικευμένες συζητήσεις επί του θέματος, αλλά και για τις ανάγκες που έχουν οι Γλυφαδιώτες, τι οποίες καλείται να αφουγκραστεί και να καλύψει.

Χωρίς βαρύγδουπα λόγια, πολλές υποσχέσεις και τα γνωστά «θα» και «εμείς θέλουμε», εξέθεσε το πρόγραμμα της παράταξής του, δίνοντας βαρύτητα στις έννοιες της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και της ενεργοποίησης του δήμου, με σκοπό να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παράσχει θέσεις εργασίας και ευκαιρίες επιχειρηματικότητας σε νέους ανθρώπους.
Σκοπός του, να προσφέρει στη Γλυφάδα τις ευκαιρίες που της αξίζουν, αξιοποιώντας τόσο τη φυσική θέση και το κάλος της περιοχής όσο και τα ευρωπαϊκά κονδύλια που παρέχονται στους δήμους και ως τώρα έμειναν ανεκμετάλλευτα.
Δηλώνοντας φανατικός Γλυφαδιώτης, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να υφίσταται μία Γλυφάδα δύο ταχυτήτων, αυτή της Τερψιθέας και αυτή της κάτω Γλυφάδας.PAPANIKOLAOU
Ο κόσμος όλος τον καταχειροκρότησε, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του μία ευγενική φυσιογνωμία, έναν νέο πολιτικό, ο οποίος με κέφι και μεράκι διατίθεται να αναλάβει την υπεύθυνη θέση του δημάρχου.
Άτομο καθαρό, το οποίο χαίρει της εκτίμησης και της αναγνώρισης των μελών του κόμματος της Ν.Δ., των πρώην δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων, οι οποίοι το απέδειξαν με την παρουσία τους, κάτι που δεν είχαν κάνει στις προηγούμενες εκλογές με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,  αλλά και των πρώην συνεργατών του στο ευρωκοινοβούλιο, οι οποίοι μίλησαν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια σε βίντεο που έπαιξε. Διάλεξε να αφήσει την θέση του ευρωβουλευτή, για να ασχοληθεί με τον δήμο στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε, αγαπά και σέβεται.
Θα κλείσουμε με μία πρότασή του, την οποία πιστεύουμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. « Σε μία τόσο δύσκολη εποχή, απαιτείται η αλλαγή της χώρας να αρχίσει να γίνεται από κάτω προς τα πάνω». Απαιτείται ο νέος δήμαρχος, μαζί με την ομάδα του και πάντα σε συνεργασία και σε ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες, να δώσουν μία νέα πνοή στην πόλη, δημιουργώντας παράλληλα καλύτερες συνθήκες διαβίωσης προς όλους. Ευκατάστατους και μη, άτομα που χαίρουν άκρας υγείας, άτομα που ασθενούν, άτομα με ειδικές ικανότητες.
Ευχόμαστε στον Γιώργο Παπανικολάου καλή επιτυχία στον αγώνα που μόλις ξεκίνησε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου