Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Με ανοικτά Αυτιά "Γενοκτονία με σφραγίδα Τρόικας - Οι λιγότερες γεννήσεις εδώ και 90 χρόνια

Γενοκτονία με σφραγίδα Τρόικας - Οι λιγότερες γεννήσεις εδώ και 90 χρόνια

 Αποκαλύψεις σοκ για την πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί στην εξαφάνιση των Ελλήνων έκανε ο Βασίλης Θεοτοκάτος, Πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας  Πολυτέκνων. Οι Πολύτεκνοι, που πλήττονται βάναυσα από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, βρήκαν βήμα στην πρωινή εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε», με τον Νίκο Νικολόπουλο να φιλοξένησε, μαζί με την συμπαρουσιάστρια του, Αμέλια Αναστασάκη, τον Πρόεδρο των Πολυτέκνων που αποκάλυψε πως ενώ η Ελλάδα είχε 106.000 γεννήσεις όταν είχε πληθυσμό 5.000.000 κατοίκων, σήμερα, με διπλάσιο πληθυσμό, και παραπάνω, οι γεννήσεις βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και είναι λιγότερες από τους θανάτους με καταγεγραμμένες 100.371 γεννήσεις το 2012 και 116.700 θανάτους ενώ για το 2013 οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο μόλις για 90.000 γεννήσεις. Τις λιγότερες εδώ και 90 χρόνια!


«Καρφιά» στο φέρετρο της Ελλάδας τα ΝΑΙ των βουλευτών - Εξοντώνουν και την 

Από το δρεπάνι της μνημονιακής πολιτικής δεν ξεφεύγουν ούτε οι αγρότες . Όπως έγινε γνωστό οι αγρότες είδαν τα φορολογικά τους βάρη να αυξάνονται κατά 93% όταν έχουν 1,5 δις Ευρώ μείωση εισοδήματος! Στοιχεία δηλαδή που τεκμηριώνουν πώς κάθε ΝΑΙ των βουλευτών στην μνημονιακή πολιτική είναι καρφιά στο φέρετρο της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. 

Μωραιτάκης: Το ΥΠ.ΟΙΚ. λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα της χώρας

 Μύδρους κατά της κυβερνητικής πολιτικής εξαπέλυσε και ο τέως Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ κ. Αλέξανδρος Μωραιτάκης που επιτέθηκε κατά του οικονομικού επιτελείου κάνοντας λόγο για ανίδεους. Αποκαλυπτικός όμως υπήρξε και ο κ. Β. Θεοτοκάτος που επανέλαβε πώς μέσα στην Βουλή, το Σαββατοκύριακό, είπε στον Γιάννη Στουρνάρα, «δεν θα απαλλαγείτε εσείς από τους πολύτεκνους, θα απαλλαγούν οι πολύτεκνοι από εσάς» αγροτιά

Απάντηση Νικολόπουλου σε δημοσιεύματα

 Απάντηση σε σειρά δημοσιευμάτων, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, έδωσε ζωντανά, μέσα από την εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε» ο Νίκος Νικολόπουλος που ξεκαθάρισε πως δεν έχουν βάση τα διάφορα μυθιστορηματικά σενάρια και ο ίδιος διεκδικώντας την περιφέρεια Αττικής δεν έχει προσωπικό κίνητρο να «πλαγιοκοπήσει» κανέναν άλλο υποψήφιο, πόσο μάλλον της μεταλλαγμένης ΝΔ, αλλά να στείλει πολιτικό αντιμνημονιακό μήνυμα στην εξουσία.

Δώσαμε 1 δις 116 εκ Ευρώ για συμβουλές του PSI

 Η εκπομπή αποκάλυψε και όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του Αστέρα Βουλιαγμένης όπου πλέον παίρνει νέες διαστάσεις καθώς ο Τούρκος επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από την αγορά του διαμαντιού της Μεσογείου φαίνεται πως ετοιμάζεται να αγοράσει μοναδικές εκτάσεις ανεκτίμητης αξίας και στην Μύκονο αλλά και αλλού ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από φορείς και κατοίκους. Παράλληλα στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και η δημοσιογράφος κ. Άννα Δόλλαρη που αποκάλυψε πως πληρώσαμε πάνω από 1 δις Ευρώ σε σύμβουλος για το PSI ενώ την ίδια ώρα ο λαός υποφέρει και με στοιχεία των κ. Δημήτρη Τσαμόπουλου, Φοροτεχνικού - Προέδρου ΕΦΕΕΑ και κ. Ηλία Χατζηγεωργίου, Φοροτεχνικού, το φορολογικό νομοσχέδιο είναι διάσπαρτο με παγίδες και επιβαρύνσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου