Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς ξεκινάει ραντεβού με βουλευτές ΝΔ

Antonis-Samaras-ND-vouleftes
Κύκλο συναντήσεων με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια πολιτικού… μασάζ, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οπότε και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα βρεθούν στις περιφέρειές τους, εκεί όπου θα πρέπει να “διακονήσουν” τους στρατηγικούς στόχους της κυβέρνησης στους ψηφοφόρους τους.

Όπως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο “Βηματοδότης” του “Βήματος”, οι συναντήσεις αυτές έχουν ως αφετηρία την επικείμενη ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή, και θα πραγματοποιούνται είτε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, είτε στην Αίγλη.
Το ρεπορτάζ του “Βηματοδότη” συνεχίζει ότι στις συναντήσεις που θα έχει με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς θα συζητεί μαζί τους θέματα που αφορούν τις εκλογικές τους περιφέρειες, ενώ θα καταγράφει τις προτάσεις τους σε διάφορα νομοθετήματα που έρχονται από το νέο έτος.
Μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, στον κύκλο συναντήσεών του με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Κώστας Μπούρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου