Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Παπαμιμίκος: Οι ανθρώπινες ζωές δεν ζυγίζονται

papamimikos
Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μίλησε στον Real Fm για τη στυγνή δολοφονία των μελών της Χ.Α, αλλά και την διαπραγμάτευση με την τρόικα.
«Είναι πολύ επικίνδυνη η περίοδος. Ευθύνες δεν έχουν μόνο τα πολιτικά κόμματα και η κυβέρνηση. Όλη η ελληνική κοινωνία, με ωριμότητα και με σύνεση, πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαμιμίκος και συνέχισε:

«Η φυλάκιση είναι απόφαση της δικαιοσύνης και οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζονται ούτε σόου, ούτε μικροκομματικά παιχνίδια. Πρέπει να κυνηγήσουμε τα αίτια που οδηγούν κάποιους ανθρώπους στη βία».
«Κανένας από μας δεν μπορεί να πει ότι έχουμε αλλάξει τα πάντα, αλλά κανένας από μας δεν είπε ποτέ ότι έχουμε μια μαγική συνταγή και ότι μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να δώσουμε κίνητρα για επενδύσεις, να πολεμήσουμε την ανεργία, είναι δική μας δουλειά αυτή, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε έναν σωστό δρόμο. Τώρα φτάνουμε στην τελική διαπραγμάτευση. Γίνεται για πρώτη φορά σημαντική διαπραγμάτευση. Είναι η πρώτη φορά που καθόμαστε επί ίσοις όροις απέναντι από την τρόικα», σχολίασε ακόμα ο κ. Παπαμιμίκος.
«Οι ανθρώπινες ζωές δεν ζυγίζονται. Με την ίδια ένταση καταδικάσαμε την δολοφονία Φύσσα, με την ίδια ένταση καταδικάσαμε και την δολοφονία των δύο συμπολιτών μας», είπε ακόμα μεταξύ άλλων, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου