Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Παπαμιμίκος: Ας συζητήσουμε επί προγραμμάτων

Andreas-Papamimikos
Στη στρατηγική της κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων, με… διεύθυνση και τηλέφωνο, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καλείται να υπερβεί η ελληνική κοινωνία, στρέφεται η Νέα Δημοκρατία.

Όπως διαφαίνεται και από τη ρητορική την οποία αγκαλιάζει το τελευταίο διάστημα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, η Συγγρού θέλει να βάλει στη δημόσια ατζέντα συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις, επί των οποίωη θα επιδιώξει τη ζύμωση με τα υπόλοιπα κόμματα.
Σήμερα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:
“-  Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές αλλαγές. Πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών οι οποίοι, δεν παρέχουν κάτι. Πρέπει να μπουν όλοι στο ενιαίο μισθολόγιο, δεν μπορεί να έχουμε ψηφίσει κάτι και να μην ισχύει.

Για νέο εκλογικό νόμο

  • Είναι μια πραγματική μεταρρύθμιση αυτό που θα δίνει το δικαίωμα στους δημότες να στηρίζουν, όποιον δήμαρχο, επιθυμούν, όποιους δημοτικούς συμβούλους επιθυμείτε, ανθρώπους πετυχημένους, καταξιωμένους από κάθε τοπική κοινωνία. Αυτό βεβαίως μπορεί να λειτουργήσει.
  • Ας αφήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση ακηδεμόνευτη να υπηρετήσει τους πολίτες.
  • Η λογική η δική μας, είναι άνθρωποι που προέρχονται από τους δικούς μας χώρους που πιστεύουν στις δικές μας αρχές, αξίες, και που είναι πετυχημένοι να στηριχθούνε από τα μέλη κάθε τοπικής κοινωνίας.

Για αντιμετώπιση ανεργιας-προτάσεις

  •  Εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να διώξουμε τους επενδυτές εμείς λέμε ότι πρέπει, να κινητροδοτήσουμε εργοδότες, να προσλαμβάνουν νέους ανθρώπους. Ζητάμε αναλογικές εισφορές για τους νέους επιχειρηματίες. Ενίσχυση της καινοτομίας. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Να καταθέτει ο καθένας προτάσεις για να συμβάλουμε στην εύρυθμη λειτουργία της χώρας  και από κει και πέρα να μας κρίνει, ο λαός, οι πολίτες. Ας σταματήσουμε μεταξύ μας την αντιπαράθεση και ας συζητήσουμε επί προγραμμάτων”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου