Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων ο Μίχαλος

Mixalos
Ομόφωνα αναδείχθηκε στη θέση του αντιπροέδρου των Ευρωεπιμελητηρίων ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια των εργασιών της 114ης Γενικής Συνέλευσης των Ευρωεπιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Μίχαλος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες για τη χάραξη της οικονομικής στρατηγικής των Ευρωεπιμελητηρίων, της επικοινωνίας και των διεθνών σχέσεων. Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου των Ευρωεπιμελητηρίων έλαβαν μέρος πρόεδροι και εκπρόσωποι των 45 ενώσεων- μελών της Ένωσης Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας (Eurochambres).
Στην ομιλία του ο κ. Μίχαλος σημείωσε ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια κρίσιμη περίοδο και εκτίμησε πως «η έκταση και η ένταση της οικονομικής κρίσης, η ύφεση και η ανεργία, έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη ενός σημαντικού μέρους των Ευρωπαίων πολιτών στην ικανότητα της Ένωσης να οδηγήσει ξανά τους λαούς της στην ευημερία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου