Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Καρατζαφέρης: Τα (υπόλοιπα) κόμματα (της Βουλής) θέλουν τα λεφτά της Χρυσής Αυγής

Giorgos-Karatzaferis
Με το… πρόσθετο πλεονέκτημα του πρώην δημοσιογράφου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνηθίζει να εκπλήσσει με τις θέσεις που κατά καιρούς διατυπώνει, να βγαίνει εκτός πλαισίου, ενίοτε και να προκαλεί, με ατάκες που βγάζουν πρωτοσέλιδα.
Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του “Real Fm” και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, δεν… απογοήτευσε. Και αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην απόφαση της Βουλής να διακόψει τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο διατύπωσε τη διαφωνία του, αλλά εντόπισε και… δόλο.

“Διαφωνώ. Αυτοί είναι φασίστες αλλά δεν πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με φασίζουσα λογική. Εγκληματική οργάνωση θα είναι όταν τελεσιδικήσει η απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που έγινε χθες , έγινε για έναν λόγο. Ήθελαν να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή για να πάρουν αυτοί τα λεφτά”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, σχολιάζοντας τα εξής: “Ο κόσμος προτιμά την εξαλότητα από τη σωφροσύνη. Η Ελλάδα χρειαζόταν μια κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Μπήκα μέσα γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν κυβέρνηση. Με φώναξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και μου είπε, Γιώργο έλα να τους μαζέψεις. Με εξαπάτησαν. Στην πορεία είδα ότι είχαν συμφωνήσει σε άλλα πράγματα”.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, ή συνεργασίας του με το σημερινό κυβερνών κόμμα, καθώς στο παρελθόν είχε τονίσει ότι… θα σφουγγαρίσει σκάλες στο Μέγαρο Μαξίμου, φτάνει ο Αντώνης Σαμαράς να αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί.
“Το σφουγγάρισμα χρειάζεται, έχουν γίνει πολλά βρώμικα βήματα εκεί μέσα και πρέπει να καθαρίσει ο τόπος.
Πρέπει να πει MEA CULPA και να αλλάξει πολιτική. Δεν γίνεται να υλοποιήσει κανείς πρόγραμμα που υφαίνεται στο Λονδίνο και υλοποιείται εδώ. Η ΝΔ από γαλάζια έχει γίνει σωμόν και το σωμόν δεν μου πάει”, ήταν η αποστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη για τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου