Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Γκιουλέκας θέλει μια… δεύτερη ευκαιρία απέναντι στον Μπουτάρη

Kostas-Gioulekas-Giannis-Boutaris
Την επιθυμία του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην αναμέτρηση της άνοιξης του 2014, παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνος που έχασε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες στη συμπρωτεύουσα για την Κεντροδεξιά, μετά από πολλές δεκαετίες, στις εκλογές του 2010, εκφράζει ο Κώστας Γκιουλέκας με συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”.

Ο υφυπουργός Παιδείας είχε ηττηθεί στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από τον Γιάννη Μπουτάρη, και στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε εξέλιξη ζυμώσεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς, για να υποστηρχτεί μια υποψηφιότητα που θα έχει καλύτερες προοπτικες να επαναδιεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο.
Ο Κώστας Γκιουλέκας ωστόσο δείχνει και με τη συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής” ότι ο ίδιος θα διεκδικήσει ως το τέλος τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν να είναι εκείνος ο υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.
“Ναι, θέλω να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του 2014, πάντα όμως με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης στην οποία ανήκω και του πρωθυπουργού. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν ήταν ευκαιριακή, και δεν έχει ημερομηνία λήξης”, επισημαίνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής” ο Κώστας Γκιουλέκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου