Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η ΝΔ παρέδωσε υπολογιστές

ND-ypologistes
Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής το Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Σπήλιο Λιβανό  και το Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γεώργιο Σταμάτη, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων στο Μεταξουργείο και  παρέδωσε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω» δύο υπολογιστές. Οι εξυπηρετούμενοι του Κέντρου, μαζί με τις βασικές υπηρεσίες που τους παρέχονται, θα έχουν και τη δυνατότητα εκμάθησης υπολογιστών και πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας  κ. Σπήλιος Λιβανός  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η άμεση ανακούφιση και η στήριξη συμπολιτών μας,  αποτελεί για εμάς ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Μέσω των δράσεων αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι όχι με λόγια αλλά με έργα».
Ο Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γεώργιος Σταμάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποτελεί  πρόκληση για εμάς  να αναλογιστούμε τη δική μας προσωπική ευθύνη απέναντι στο συνάνθρωπο.  Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και των μέσων που διαθέτουμε, συμπαραστεκόμαστε στις ανάγκες των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου