Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ θα αποβάλει αυτούς που σπίλωσαν το κύρος και την εικόνα της

dendiasomilia2
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας,  στο  πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε για τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, επισήμανε ότ ι έχει  ξεκινήσει προσπάθεια αυτοκάθαρσης της αστυνομίας, με σκοπό την  αποβολή των «ελάχιστων» επίορκων οι οποίοι, «υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος» του σώματος,

Ο υπουργός εξήρε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για τις «εντυπωσιακές» επιτυχίες των τελευταίων 15 μηνών, που ανέτρεψαν «το κλίμα των στρατηγικών ηττών που είχε υποστεί η ελληνική κοινωνία τον Δεκέμβριο του 2008 και τον Φεβρουάριο του 2012».
Επίσης στάθηκε  στην αντιμετώπιση της «τεράστιας κρίσης του μεταναστευτικού», τη διάλυση των «γκέτο της ανομίας», είτε αυτά «ανθούσαν μέσα στις ποικιλώνυμες ‘βίλες’», είτε επέτρεπαν την αρπαγή μικρών παιδιών, οδηγώντας τα «μακριά από τους φυσικούς τους γονείς».
Τέλος, παραδέχτηκε  πως το έργο της Αστυνομίας γίνεται «κάτω από εξαιρετικά αντίξοες και δυσχερείς συνθήκες», και εν μέσω μίας «αβυσσαλέας δυσαναλογίας» μεταξύ των απαιτήσεων που υπάρχουν από τους Αστυνομικούς και των απολαβών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου