Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος ο Τράγκας από τον ΣΚΑΪ – Ο Αλαφούζος με αντάλλαξε με τους Γερμανούς

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον ΣΚΑΪ καθώς ο σταθμός έλυσε τη συνεργασία του με τον γνωστό δημοσιογράφο…


Παρά το γεγονός πως το τρέιλερ της εκπομπής βρίσκονταν ήδη στον αέρα κι όλα είχαν κανονιστεί, το συγκρότημα Αλαφούζου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του συμβολαίου που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, το οποίο μάλιστα προέβλεπε και επιπλέον 30 εκπομπές ακόμη. 

Μάλιστα, η πρόωρη λύση του συμβολαίου ενεργοποιεί τις ρήτρες που υπήρχαν σ’ αυτό με βάση τις οποίες ο δημοσιογράφος θα πρέπει να αποζημιωθεί. 

Σύμφωνα μάλιστα με τα parapolitika.gr το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του δημοσιογράφου είναι έντονο καθώς η Γερμανική Πρεσβεία είχε εκφράσει ενόχληση για το περιεχόμενο της εκπομπής ενώ γίνεται λόγος και για deal του Ομίλου ΣΚΑΪ και της Deutsche telecom για το πρόγραμμα του ΟΤΕ-ΤV. 

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Γιώργος Τράγκας λέει σε κύκλους του σχετικά με την λύση της συνεργασίας του με το ΣΚΑΪ ότι «ο Αλαφούζος με αντάλλαξε με τους Γερμανούς». 


http://arouraios.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου