Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Χαριλάου Τρικούπη ανακάλυψαν τη... διαπραγμάτευση

Ήρθε η τρόικα, άρχισαν οι γκρίνιες από το ΠΑΣΟΚ. Αυτήν την φορά η Χαριλάου Τρικούπη διαμαρτύρεται για τις αξιώσεις που προβάλλουν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας ζητώντας την απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθωσεων!

Όμως το ΠΑΣΟΚ στρέφει και πάλι τα πυρά του προς το υπουργείο Ανάπτυξης καλώντας ευθέως τον Κωστη Χατζηδακη «να διαπραγματευτεί επιτέλους».
Ο αρμόδιος για θέματα ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ με μια ιδιαίτερα σκληρού ύφους ανακοίνωση του προειδοποιεί πως η απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθωσεων σε συνθήκες ασφυξίας της αγοράς και πρωτοφανούς ύφεσης είναι αδιανόητη και δεν θα περασει. Κι αυτό γιατί όπως εξηγεί θα οδηγήσει σε λουκέτο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Το ΠΑΣΟΚ με κομψό προς το παρόν τροπο ετοιμάζεται να παρέμβει και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προανήγγειλε πως θα καταθέσει ο Υπουργος Δικαιοσύνης.
Ήδη έχει προιδεασει πως το υπό κατσθεση νομοσχέδιο πέρα από τις διατάξεις περί ρατσισμού ,ξενοφοβίας και κοινωνικής βίας θα πρέπει να περιλαμβσνει και ρυθμίσεις για την αποτελεσματική προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος και τη θωράκιση της ασφαλείας των πολιτών.  Γι αυτό άλλωστε το ΠΑΣΟΚ στέλνει αύριο στον Χαραλαμπο Αθανασίου αντιπροσωπεία του με στόχο να προλάβει πιθανές αυθόρμητες πρωτοβουλίες του υπουργού και της Νέας Δημοκρατίας.
Στο μεταξύ στο χθεσινό αντιφασιστικό συαλληλητηριο συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη απο τους γραμματείς του κόμματος, της νεολαίας και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Τα προβεβλημενα στελέχη απέφυγαν να δώσουν το παρών κάτι που έγινε σαφές και κατα την προχθεσινή σύσκεψη στο κόμμα όπου
μάλλον μάταια επιχειρήθηκε να πειστουν ορισμένοι υπουργοί να βγαίνουν στα ΜΜΕ για να αρθρώνουν τον λόγο του ΠΑΣΟΚ κατα της φασιστικής βίας καθώς ουδείς εξ αυτών προσφέρθηκε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου