Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Νούλας: Παρά τις δήθεν διαφωνίες, οι «σοφοί» της τρόικα και οι «σοφιστές» του κ. Σαμαρά συμφωνούν απόλυτα στην πλήρη εκκαθάριση των ΕΑΣ

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών & Άμυνας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο των αμυντικών βιομηχανιών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Οποιαδήποτε εθνική κυβέρνηση θα είχε απορρίψει αμελλητί την πρόταση της τρόικα για το ξεπούλημα της Αμυντικής Βιομηχανίας της χώρας.

Αντίθετα, η μνημονιακή συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά ανάγει την αμυντική βιομηχανία -που άπτεται της αμυντικής ικανότητας της χώρας- σε αντικείμενο άμεσης διαπραγμάτευσης με τους υπαλλήλους της τρόικα.

Οι «σοφιστές» της κυβέρνησης, προβάλλοντας δήθεν διαφωνίες για το μοντέλο της εκκαθάρισης, επιχειρούν να αποκρύψουν ότι συμφωνούν απόλυτα με τους «σοφούς» της τρόικα για την πλήρη εκκαθάριση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Μάταια αναρωτιέται κανείς αν «σοφοί» και «σοφιστές» σκέφτηκαν που θα οδηγηθεί η νέα στρατιά ανέργων που δημιουργεί το λουκέτο στα ΕΑΣ και -κυρίως- σε ποιες ξένες βιομηχανίες θα κατευθυνθούν οι αυξημένες αμυντικές δαπάνες της χώρας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου