Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Πέτρος Ξεκούκης;

Ο Πέτρος Ξεκούκης κατάγεται από τα Μέγαρα και στο βιογραφικό του έχει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες. 

Μετράει όμως αρκετά χρόνια και στο σανίδι. Η αλήθεια όμως είναι ότι έγινε γνωστός μέσα από τις βιντεοκασέτες και μπορεί κάποιοι να τις κατακρίνουν, όμως, εκείνος είναι χαρούμενος για τις επιλογές του γιατί με αυτό τον τρόπο το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

 

«Η βιντεοκασέτα μου έκανε καλό και μου έφερε πολλά χρήματα. Ζω από το θέατρο αυτή την στιγμή και μπορώ να ζήσω για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Όταν μπορείς να κρατήσεις τα χρήματά σου, μπορείς να ζήσεις από το θέατρο», έχει δηλώσει. Ο Πέτρος Ξεκούκης δεν λυπάται τους ανθρώπους που ενώ είχαν λεφτά, συνήθιζαν να τα σπαταλούν.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός συμμετέχει στην κωμωδία «Σύντροφε Μεγαλειότατε» που παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου. Το θεατρικό έργο γράφτηκε τη δεκαετία του ΄70 από τον Αλέκο Σακελλάριο και διασκευάστηκε για να προσαρμοστεί στην εποχή μας, διατηρώντας ανέπαφα όλα τα βασικά συστατικά του.

Η παράσταση που έχει ανέβει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας θα προβληθεί και σε ακόμη περισσότερα ακόμη και μέσα στον Αύγουστο. 

Πρόσφατα πάντως του έτυχε ένα περιστατικό με έναν ψεύτικο κίονα ο οποίος επειδή δεν χωρούσε στα παρασκήνια, ήθελε να τον πάρει σπίτι του με αποτέλεσμα στην Εθνική οδό να τον σταματήσουν και να αρχίσουν να του κάνουν ερωτήσεις. Όμως, εκείνος τώρα ξεπέρασε το σοκ που υπέστη. 

Ο ηθοποιός μένει με την οικογένειά του στα Μέγαρα σε ένα κτίσμα του 1833, διαμορφωμένο στην σημερινή αρχιτεκτονική. Είναι ένα πολυώροφο κτήριο με πολλά διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει. Το έφτιαξε με τη σύζυγό του με οικονομία και σκληρή δουλειά.

Λυπάται που οι περισσότεροι Έλληνες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση αλλά δεν στεναχωριέται για εκείνους που είχαν λεφτά και τα σπαταλούσαν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου