Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Πτωχός για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Dimitris-Ptoxos
Το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού σε μια εκλόγιμη θέση στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών του 2014, αναδεικνύει με σχετικό ρεπορτάζ του ο “Τύπος της Κυριακής”.

Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, με κεντρικό ρόλο στην διαδικτυακή εξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την καλύτερη διάχυση των πολιτικών μηνυμάτων του κυβερνώντος κόμματος, μετά την ανάδειξη του σημερινού Πρωθυπουργού στην ηγεσία, το 2009.
Μετά την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης του τόπου από τον Αντώνη Σαμαρά, ο Δημήτρης Πτωχός ορίστηκε Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, και βρίσκεται πίσω από την ψηφιακή οργάνωση των υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και συνολικά της κυβέρνησης, για τον καλύτερο συντονισμό δράσεων και αποτελεσματικότητα στη λειτουργία της.
Οι εκλογές για το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2014, και ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί να δώσει στη μάχη βαθιά πολιτικά χαρακτηριστικά, ώστε να δείξει τη διαφορά της εθνικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον, σε σχέση με τις προτάσεις τις οποίες κομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου