Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Δέκα ηθοποιοί που έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές [εικόνες]

Από τον Τζον Γουίλκς Μπουθ που δολοφόνησε τον Αβραάμ Λίνκολν και την Φαίη Ντε Βιτ που κατακρεούργησε τον άντρα της με ένα σελιδοκόπτη, μέχρι τον Μάθιου Μπόντερικ και την Εϊμι Λοκέιν, υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές.
Είτε ηθελημένα, είτε από αμέλεια, σημασία έχει ότι έχουν δικαστεί και καταδικαστεί οι περισσότεροι εξ αυτών. Δείτε δέκα χαρακτηριστικές περιπτώσεις:


Το 1965, η κωμική ηθοποιός Φαίη Ντε Βιτ («Mork & Mindy», «Σχεδιάζοντας τις Γυναίκες») κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε τον σύζυγό της μέχρι θανάτου. Ηταν ο θεατρικός συγγραφέας Ρέι Αλεν. Το όργανο της δολοφονίας ήταν ένας σελιδοκόφτης.




Τον Φεβρουάριο του 2013 η πρωταγωνίστρια του «Melrose Place Εϊμι Λοκέιν Μποβενίζερ καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης μετά την καταδίκη της για ανθρωποκτονία της 60χρονης Ελεν Σίμαν σε αυτοκινητικό δυστύχημα.





Στη δεκαετία του 1970, πολύ πριν το «Alien3», ο ηθοποιός Τσαρλς Σ. Ντάτον είχε φυλακιστεί για ανθρωποκτονία, παράνομη κατοχή όπλου, ενώ κατηγορήθηκε και ως επικεφαλής εξέγερσης στις φυλακές. Στη δεκαετία του '90, «παγιδεύτηκε» στη βραχύβια κωμική σειρά «Roc».






Από το 2011 ο ηθοποιός Λίλο Μπρανκάτο Τζούνιορ («Ιστορίες του Μπρονξ», «The Sopranos») εκτίει δεκαετή κάθειρξη για διάρρηξη και τον θάνατο ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας στη Νέα Υόρκη.





Ο ηθοποιός Σκάιλαρ Ντιλίον που είχε ένα μικρό ρόλο στο «Mighty Morphin Power Rangers» καταδικάστηκε σε θάνατο το 2009 για τη δολοφονία ενός άντρα και της γυναίκας του στο γιοτ τους.





Το κορίτσι της Noxzema τη δεκαετία του '90 – έκανε και πέρασμα από τα «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς» - η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ έτρεχε πολύ με το αυτοκίνητό της με τραγική συνέπεια να σκοτώσει ένα εννιάχρονο αγόρι το 2001 στο Λος Αντζελες. «Είναι κάτι που είναι μαζί μου κάθε μέρα, και θα είναι για το υπόλοιπο της ζωής μου», δήλωσε στο περιοδικό People το 2005.





Κατά τις διακοπές του στην Ιρλανδία με την σύντροφό του Τζένιφερ Γκρέι, εν έτει 1987, ο νυν σύζυγος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο Μάθιου Μπρόντερικ έριξε την νοικιασμένη BMW που οδηγούσε πάνω σε ένα Volvo σκοτώνοντας μάνα και κόρη.





Το 2012, ο ηθοποιός του «Baretta» Πασκάλ Ρόμπερτ Μπλέικ κατηγορήθηκε για την δολοφονία της συζύγου του το 2002. Αθωώθηκε για την πρώτου βαθμού κατηγορία για φόνο, αλλά αργότερα βρέθηκε ένοχος σε μια αστική αγωγή, το 2005.





Στην ηλικία των 26, ο ηθοποιός του «Prison Break» Λέιν Γκάρισον οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαϊνης και σκότωσε ένα 17χρονο αγόρι. Καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκισης.




Ο Τζον Γουιλκς Μπουθ, ο δολοφόνος του Αβραάμ Λίνκολν, ήταν ηθοποιός. Το 1865 στη διάρκεια μιας παράστασης στο θέατρο Φορντ στην Ουάσινγτον δολοφόνησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Κατάφερε να ξεφύγει και να καταφύγει σε μια φάρμα στα βόρεια της Βιρτζίνια, όπου μερικές ημέρες αργότερα στρατιώτες της Ένωσης τον εντόπισαν και τον σκότωσαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου