Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ο Νικήτας έδωσε… ραντεβού με τον Στουρνάρα τον Μάρτιο

Nikitas-Kaklamanis-Synedrio-ND
Ραντεβού… τον Μάρτιο έδωσε με τον Γιάννη Στουρνάρα ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που σήκωσε το δόρυ της κριτικής κατά του Υπουργού Οικονομικών για όσα δήλωσε περί “κόπωσης” των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, από την υποχρέωση να ψηφίζουν διαρκώς σκληρά μέτρα, που ενδεχομένως σταθεί αφορμή για να υπάρξει… πολιτικό ατύχημα. Δηλαδή, να καταρρεύσει η κυβέρνηση και να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Real Fm”, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε με νόημα: “Σε μια μελλοντική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα ρωτήσω τον Αντώνη Σαμαρά αν συμμερίζεται τις απόψεις του κ. Στουρνάρα. Προσωπικά θα περιμένω τον Μάρτιο, επειδή ο κ. Στουρνάρας έχει πει ότι τότε θα βγούμε στις αγορές”, ήταν τα λόγια του Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων στάθηκε ακόμη στην άποψη που είχε διατυπώσει στο παρελθόν, ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει επιλέξει να προχωρήσει στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών εντός του Ιουλίου. “Αν είχε συμβεί αυτό, αν είχαμε πάει σε εκλογές, θα κερδίζαμε με μεγάλη διαφορά”, σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου