Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Εκλογές - θρίλερ στον ΣΥΡΙΖΑ!

Σε... ναυάγιο για μερικούς και θρίλερ για άλλους εξελίχθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αρχίζει την Τετάρτη. Μάλιστα το θέμα ενδέχεται να έχει ευρύτερες διαστάσεις, καθώς κάποια προβεβλημένα στελέχη «έφαγαν πόρτα» από την κομματική βάση...


«Εφαγαν πόρτα»
Γνωστά στελέχη όπως ο βουλευτής Δ. Τσουκαλάς, ο Γ. Θεωνάς (ΚΕΔΑ) και η Σ. Παπαδόγιαννη, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάφεραν να εκλεγούν, ενώ εξίσου γνωστά στελέχη εξελέγησαν μεν, αλλά δεν πρώτευσαν, ενώ κάποιοι (και κάποιες) από αυτούς βγήκαν αντιπρόσωποι με... την ψυχή στο στόμα!

Δεν έπεισε...
Μεταξύ αυτών ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης, ο οποίος ήρθε πέμπτος σε σταυρούς στην τοπική του οργάνωση, ενώ την ίδια θέση πήρε και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας στην τοπική οργάνωση Χαϊδαρίου.

Με το ζόρι βγήκε και η Ζ. Κωνσταντοπούλου (συμμετείχε στην οργάνωση των δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ), η... πληθωρική παρουσία της οποίας φαίνεται ότι δεν έπεισε τους Συριζαίους εκλογείς.
Εκτός συνεδρίου βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Θ. Καρτερός, βασικός αρθρογράφος της «Αυγής», καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί σύνεδρος από την οργάνωση των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου