Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Οι αποκρατικοποιήσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο

Μπορεί να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, εξαιτίας των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, ωστόσο η υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Ακόμη και…

η συμφωνία πώλησης της ΔΕΣΦΑ, στους Αζέρους, που έχει «κλείσει», δεν έχει υπογραφεί, γεγονός το οποίο προκαλεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, που τρέχει και δεν προλαβαίνει.
Κι αυτό γιατί, τα νέα από τον ΟΠΑΠ είναι αρνητικά, επίσης. Η νικήτρια κοινοπραξία Emma Delta εξακολουθεί να έχει σοβαρές αντιρρήσεις για το project και τους όρους του, την ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ πιέζει για την ολοκλήρωσή του.
Το ΤΤ επωλήθη, αλλά όλα δείχνουν ότι οι διεκδικητές του είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ως τα δικαστήρια, για να προασπιστούν τα συμφέροντα τους (όπως τα αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, τουλάχιστον), ενώ ακολουθεί η Eurobank, που επίσης θα πρέπει να πουληθεί έως το τέλος του έτους.
Στο μέτωπο της ΔΕΠΑ, μετά την πρόσφατη αποτυχία πώλησης της, τώρα προγραμματίζεται νέα προσπάθεια για το πρώτο εξάμηνο του 2014, ενώ στη ΔΕΗ η διοίκηση της κατηγορεί τους συνδικαλιστές ότι θέλουν να… συνδιοικούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου