Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο Σαμαράς αξιοποιεί τα διεφθαρμένα υλικά του ΠΑΣΟΚ

Ο Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας κ. Ν. Νικολόπουλος καθώς και οι βουλευτές  της Νέας Μέρας  κ.κ. Γ.Κουράκος και Ν.Σταυρογιάννης  εξέδωσαν από κοινού την παρακάτω ανακοίνωση :

«Την ώρα που το σύνολο του ελληνικού λαού δοκιμάζεται, την ώρα που ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δηλώνει ανερυθρίαστα ότι θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη στο μέτρο που του επιτρέπουν οι περιστάσεις, σχετικά με τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, την ίδια ώρα η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί στα πρότυπα της αποτυχημένης μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας .
Η Κυβέρνηση του κ. Α. Σαμαρά αποκαθιστά το φθαρμένο σύστημα του ΠΑΣΟΚ διορίζοντας τον κ. Παπουτσή ως εκπρόσωπο της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο Υπουργός του «Σάμινα», «αξιοκρατικά», αποκαθίσταται στην πιο κρίσιμη για τη χώρα περίοδο σε μια εξόχως τεχνοκρατική θέση.
Το ρητό του «άρχειν δια του παραδείγματος» φαντάζει άγνωστο στον κ. Σαμαρά που ιεραρχεί ως προτεραιότητα τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες ώστε να παρατείνει τον Πρωθυπουργικό του βίο. «

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου