Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ποιές είναι οι επιτυχημένες σταρ που κάποτε τις είπαν χοντρές...

Τις βλέπεις στις ταινίες και τα περιοδικά, και αναρωτιέσαι πώς μπορεί κανείς κάποτε να τις είπε «άσχημες». Εντάξει, θα συμφωνήσουμε ότι μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες του Hollywood ή να είναι τέλειες, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να σου λέει κάποιος «ότι δεν θα κάνεις καριέρα, έτσι όπως είσαι!».

Ποιες είναι, όμως, οι διάσημες της διεθνούς showbiz που κατάφεραν να αποδείξουν ότι η πλαστική στη μύτη ή η απώλεια κιλών δεν κάνουν το «ταλέντο»; Ανάμεσα τους, και δύο κυρίες της ελληνικής showbiz που έχουν μιλήσει ανοιχτά για το «ρατσισμό» που δέχτηκαν στην αρχή της καριέρα τους για τα κιλά τους…

Nia Vardalos: H ελληνικής καταγωγής κωμικός έχει αποκαλύψει ότι στην αρχή της καριέρας της όλοι την απέτρεπαν από το να γίνει ηθοποιός: «Ο ατζέντης μου είχε πει “δεν είσαι αρκετά χοντρή για να παίξεις συγκεκριμένους ρόλους και δεν είσαι αρκετά όμορφη για να γίνεις πρωταγωνίστρια. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ρόλοι για χαρακτήρες Ελλήνων… άρα δεν μπορώ άλλο να σε αντιπροσωπεύω”». Η Vardalos τελικά έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με το «My Big Fat Greek Wedding» και κέρδισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου.
Barbra Streisand: Η μεγάλη κυρία του Hollywood, βραβευμένη δις με βραβείο Όσκαρ και με πολλές άλλες διακρίσεις και επιτυχίες στο ενεργητικό της ως ηθοποιός και τραγουδίστρια, δεν δέχτηκε ποτέ να κάνει ρινοπλαστική. Η ίδια μάλιστα έχει πει: «Φοβόμουν τον πόνο! Και εξάλλου πως θα μπορούσα να εμπιστευτώ την αισθητική ενός χειρούργου;»
Έλλη Κοκκίνου: Η ελληνίδα τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει ότι τα παραπανίσια κιλά που είχε στην αρχή της καριέρα της (λόγω του προβλήματός τη με το θυρεοειδή) της έκλεισαν πολλές πόρτες!
Sarah Jessica Parker: Για τη λαμπερή πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» έχουν ακουστεί πολλά, μέχρι που την χαρακτήρισαν «αντι-σεξουαλική» (Maxim, 2007). H 48χρονη πάντως ηθοποιός, πολυβραβευμένη για το ρόλο της Carrie Bradshaw, έχει παραδεχτεί ότι στην αρχή της καριέρα της όλοι της έλεγαν να κάνει πλαστικές: «Από το φρύδια μου μέχρι τη μύτη μου! Αλλά προτίμησα να αγνοήσω όλα αυτά τα σχόλια».
ona Ryder: Η 41χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρα της ένα διευθυντής casting της είχε πει: «Κοίτα, μικρή, δεν θα έπρεπε να είσαι ηθοποιός. Δεν είσαι αρκετά όμορφη. Δεν πας καλύτερα σπίτι σου; Δεν το έχεις!». Η Ryder έχει προταθεί δύο φορές για βραβείο Όσκαρ και έχει συνολικά στη καριέρα της 15 βραβεύσεις.
Lea Michele: H 26χρονη πρωταγωνίστρια του «Glee» στην αρχή της καριέρα της, όπως έχει πει, δέχτηκε συγκεκριμένες οδηγίες για πλαστική! «Όταν ήμουν 15χρονών πήγαμε με τη μητέρα μου να δούμε ένα ατζέντη και αυτός μας είπε “αν θες να δουλέψουμε μαζί θα πρέπει να κάνεις πλαστική στη μύτη σου”. Η μητέρα μου είπε τότε “ η Barbra Streisand δεν έκανε ποτέ πλαστική στη μύτη της. Ούτε και εσύ θα κάνεις!”».
Alexa Chung: H βρετανίδα καλλονή σχολιάζοντας τη κριτική που έχει δεχτεί για τα κιλά της και το πόσο ανορεκτική δείχνει, πράγμα που την κάνει «κακό πρότυπο», απάντησε ότι: «Το ό,τι αυτό είναι το σώμα μου και δεν το επέλεξα, δεν σημαίνει ότι συμβουλεύω και τα κορίτσια να γίνουν έτσι.»
Lena Dunham: Η 27χρονη σεναριογράφος και ηθοποιός της επιτυχημένης και βραβευμένης σειράς «Girls,», που έχει χαρακτηριστεί και διάδοχος του Woody Allen, έχει ακούσει διάφορα για τα κιλά και την εμφάνισή της. Όταν ερωτήθηκε για τις πολλές γυμνές σκηνές στη σειρά, εκείνη απάντησε: «Αυτό συμβαίνει γιατί συνειδητοποίησα ότι αν κάτι μου έλειπε από τις ταινίες ήταν η παρουσία γυμνών σωμάτων που καταλαβαίνω».
Sally Field: H 66χρονη βετεράνος ηθοποιός, που έχει κερδίσει 2 βραβεία Όσκαρ, έχε πει ότι όταν ξεκινούσε, κάποια χρόνια πριν, την καριέρα της πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Sybil» (1976) θυμάται τα σχόλια: «Η δουλειά είναι υπέροχη, αλλά η Sally Field είναι τόσο άσχημη!»
Κέλλυ Κελεκίδου: Μπορεί σήμερα να είναι λεπτοκαμωμένη αλλά η ελληνίδα τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της ότι στην αρχή της καριέρα της την αντιμετώπιζαν περίεργα γιατί δεν είχε τις αναλογίες μοντέλου. «Θυμάμαι χαρακτηριστικά, σε μια από τις πρώτες μου συνεργασίες που ήμουν εξήντα πέντε κιλά, ήρθε ο μαέστρος του μαγαζιού που θα εμφανιζόμουν και μου είπε: “Είσαι έγκυος;”[…] Και του απάντησα: “Ναι, είμαι τριών μηνών’», έχει πει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου