Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Άβα Γαλανοπούλου;

Η Άβα Γαλανοπούλου γεννήθηκε στην Κοζάνη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη δραματική σχολή «Βεάκη» παράλληλα με τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών.
 

Παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση παίζοντας στη σειρά «Η Ελίζα και οι άλλοι», το 1992 στο οποίο συνεργάστηκε για τη συγγραφή του σεναρίου. Πήρε μέρος στους «Δύο Ξένους», στο «Πενήντα Πενήντα» στο «Λατρεμένοι μου γείτονες» καθώς και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές. 

Έχει συνεργαστεί για τη συγγραφή αρκετών σεναρίων σε σειρές. 

Αν και είναι ηθοποιός πρώτης γραμμής, έχει παραδεχτεί αρκετές φορές ότι δεν έχει βγάλει πολλά χρήματα. Έχει πει μάλιστα ότι στο χώρο προχωράει και παλεύει μόνη της. Είναι ιδιαίτερα συνεπής και οργανωμένη και αισθάνεται τυχερή γιατί έχει επιλέξει να κάνει τη δουλειά που αγαπά με κόπο και εμπόδια. Άλλωστε, το άμεσο περιβάλλον της είχε αντιδράσει στο άκουσμα ότι η Άβα Γαλανοπούλου θέλει να γίνει ηθοποιός. Και χαίρεται που έχει κάνει κάποιες πολύ ωραίες δουλειές. 

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, δεν εργάζεται όμως, έκλεισε μία συνεργασία για τη χειμερινή σεζόν στο θέατρο. Συγκεκριμένα, αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στην αγγλική κωμωδία που ακούει στον τίτλο «Τοκ-τοκ» και θα ανέβει στο θέατρο «Ήβη». Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Κώστας Σπυρόπουλος που είναι και πολύ καλός της φίλος. 

«Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί όλος ο θίασος που θα παίζει στην κωμωδία», αναφέρει χαρακτηριστικά «γι’ αυτό και δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν οι πρόβες. Πάντως, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη δουλειά αυτή», λέει.

Η Άβα Γαλανοπούλου δεν έχει ακόμη κλείσει συνεργασία για κάποια τηλεοπτική σειρά γι’ αυτό δεν μπορεί να μιλήσει για το θέμα αυτό. Πάντως, συζητά κάποια πράγματα χωρίς να ξέρει βέβαια που θα καταλήξει. Μέχρι τότε όμως θα κάνει, όπως λέει χαριτολογώντας, «διακοπές στο σπίτι μου, όπως κάνουν μισό εκατομμύριο Έλληνες και παραπάνω».

Η ηθοποιός πάντως θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με την υποκριτική αρκεί φυσικά να αποκτήσουν και ένα επιπλέον πτυχίο. «Οι καιροί είναι δύσκολοι και υπάρχουν σε πάρα πολλούς χώρους άνεργοι», αναφέρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου