Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Γιάννης Μανώλης: «Δεν σας πιστεύει πια κανείς – Σταματήστε την ανόητη προπαγάνδα»

Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση για αύξηση της απασχόλησης το πρώτο εξάμηνο του 2013 κατά 37,2%, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Γιάννης Μανώλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ πανηγυρίζουν!! Πέτυχαν το θαύμα του αιώνα!! Με ύφεση 5% το πρώτο εξάμηνο του 2013 ανακοίνωσαν αύξηση της απασχόλησης κατά 37,2%. Για όσους ειδικούς και μη ειδικούς ψάχνουν να βρουν πώς γίνεται να αυξάνεται η απασχόληση και ταυτόχρονα να αυξάνεται και η ανεργία υπάρχουν δύο εξηγήσεις:

Ή την ίδια περίοδο αυξήθηκε, κατά αντίστοιχο ποσοστό, ο πληθυσμός της χώρας μας και αντί για μετανάστευση των νέων μας σε χώρες της Ευρώπης για εργασία, είχαμε εισροή εργατικού δυναμικού από άλλες χώρες ή η μέτρηση της απασχόλησης έγινε ανάμεσα στα μέλη των Κεντρικών Επιτροπών και στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (παράδειγμα Παπουτσή) που έχουν διοριστεί σε περισσότερες από δύο θέσεις.

Αν αυτός είναι ο πραγματικός στόχος τους τον έχουν πετύχει. Βολεύουν τους κολλητούς τους σε βάρος χιλιάδων άλλων ικανών και με προσόντων νέων που είτε απολύονται και χάνουν την εργασία τους με το πολυνομοσχέδιο είτε αναγκάζονται να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς για να βρούνε μια θέση εργασίας.

Σταματήστε λοιπόν την ανόητη και χοντροκομμένη προπαγάνδα για δήθεν αύξηση της απασχόλησης γιατί δεν σας πιστεύει πια κανείς ούτε καν εκείνα τα συστημικά ΜΜΕ που σας στηρίζουν (για πόσο άραγε ακόμη;) για ευνόητους λόγους.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου