Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας;

Γεννήθηκε στον Περισσό και οι ρίζες του φτάνουν στο Σουφλί και στην Κεφαλονιά. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης.
 

Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο και πρωταγωνίστησε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Το 1998 απέσπασε για την ερμηνεία του στην κινηματογραφική «Βασιλική» του Β. Σερντάρη το Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας α’ αντρικού ρόλου, το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο 14ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Mar de Plata της Αργεντινής και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο 22ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καΐρου της Αιγύπτου.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός απέχει από την τηλεόραση, αφού δεν είναι και πολλά τα ελληνικά σήριαλ που γυρίζονται. Δεν κάνει ούτε θέατρο όμως. Αξιοποιεί βέβαια ένα άλλο ταλέντο του. Ο Πασχάλης Τσαρούχας τραγουδά ρεμπέτικα. 

Ο ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων εδώ και αρκετό καιρό τραγουδά. Εκτός αυτού φυσικά δεν έχει αφήσει τη συγγραφή βιβλίων. 

Είναι πάντοτε δίπλα στα παιδιά του και συμπαραστέκεται. Ξέρει ότι είναι δύσκολο να εμφανιστούν πάρα πολλοί ηθοποιοί στην ελληνική τηλεόραση, η οποία του λείπει, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Γι’ αυτό και πλέον ασχολείται και με το τραγούδι.

Ο ηθοποιός ξέρει πολύ καλά ότι η κρίση έχει επιβαρύνει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Προτιμά όμως να είναι αισιόδοξος και να βλέπει τα πράγματα με θετική ματιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου