Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Βενιζέλος: Λάθος μου που έβαλα στα ψηφοδέλτια, Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ ÊÏÉÍÏÂÏÕËÕÅÔÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ( ICON PRESS / ÊÙÓÔÁÓ ÌÐÁËÔÁÓ)
Aπαντήσεις σε πολλά ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με συνέντευξή του στο μηναίο περιοδικό Crash.

Ο κ. Βενιζέλος πήρε σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου, αλλά και για την οικονομική διαχείρισης του κόμματος.
Ακόμη, μιλάει με απαξιωτικούς τόνους για τους πρώην υπουργούς Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ραγκούση, σχολιάζοντας μάλιστα ότι ήταν λάθος του που τους συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια.
Για τα θέματα της κυβέρνησης επανέλαβε πως πλέον δεν θα επιτρέψει τα θετικά αποτελέσματα της κυβέρνησης να πιστώνονται στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τα αρνητικά στο ΠΑΣΟΚ.
Για τους Ραγκούση – Παπακωνσταντίνου τόνισε συγκεκριμένα ότι «τα βάρη επιλογών που έχουν γίνει με τρόπο προκλητικά αλεξιπτωτιστικό δε θα τα αναλάβω.
Για το θέμα της κρίσης σημείωσε πως η «απόβαση» του ΔΝΤ στην Ευρώπη αποτελεί «μία αρνητικότατη εξέλιξη για την Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία μας υπερβαίνει κατά πολύ ως Ελλάδα. Νομίζω ότι εμείς ήμασταν απλώς το πρόσχημα», είπε ο κ. Βενιζέλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου