Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Παπαμιμίκος δηλώνει “έτοιμος” για Γραμματέας της ΝΔ

Andreas-Papamimikos-Antonis-Samaras
Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας προαναγγέλλει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στον “Ελεύθερο Τύπο”.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αποτελεί την επιλογή του Αντώνη Σαμαρα για να αλλάξει η Νέα Δημοκρατία γενιά, και να περάσει η σκυτάλη σε στελέχη που μπορούν να ανανεώσουν τον πολιτικό λόγο καθώς και τη… νοοτροπία της Κεντροδεξιάς, και αναμένεται να μην έχει αντίπαλο στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει την εκλογή των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής, η οποία θα προκύψει από το Συνέδριο.
“Μέχρι σήμερα ήμουν πάντα παρών στις δύσκολες μάχες της παράταξης, από όποιο μετερίζι κι αν χρειάστηκε. Αισθάνομαι έτοιμος να συνεισφέρω τα μέγιστα και να εργαστώ σκληρά στην κατεύθυνση μετεξέλίξης της Νέας Δημοκρατίας σε έναν σύγχρονο πολιτικό οργανισμό που θα υποστηρίξει την προσπάθεια του Πρωθυπουργού για αποφασιστική και αποτελεσματική διακυβέρνηση.
Έναν πολιτικό οργανισμό που κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, πιστεύω πως πρέπει να λειτουργεί πάνω στους άξονες της ισχυρής και ευέλικτης διοίκησης, της θεματικής διάρθρωσης των περιφερειακών οργανώσεων, και της σύνδεσης με τα σύγχρονα κοινωνικά ρεύματα”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον “Ελεύθερο Τύπο”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου