Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τα κοτόπουλα τώρα δικαιώνονται!

Διαβάσαμε με έκπληξη σε blog, που άνοιξε για να βρίζει κόσμο στα προεκλογικά της ΟΝΝΕΔ, ότι κλείδωσε ο νέος Γραμματέας ΤΕΙ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ! Και το όνομα αυτού…???

Μανόλης Ρηγούτσος!
Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΣΤΕΦ Πειραιά για το 2009-10 και το 2010-11, που για να τον βρεις στο ΤΕΙ Πειραιά τότε έκανες τάμα, σήμερα προωθείται από τον «Έλπι» και τους «παρ’ αυτώ», με όλες τους τις δυνάμεις (διαρροές σε blogs και facebook )!!!
Όλοι γνώριζαν πως ο διάδοχος του Αντωνάκη θα ήταν από την πρώτη στιγμή ο πιο δύσκολος γρίφος για το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, αλλά να προωθεί για Γραμματέα της ΔΑΠ ΤΕΙ αυτόν τον τύπο δύο τινά συμβαίνουν!
Ή η ομάδα «Έλπι» σήκωσε κεφάλι και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τρώει τον «παπά» ότι ελέγχουν τα ΤΕΙ (αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα πέσει πολύ γέλιο αλλά δεν είναι του παρόντος), ή επιτέλους αναγνωρίζονται (!) τα αίσχη με τα στριγκάκια και τα κοτόπουλα που ξεφτίλισαν την παράταξη σε όλη την Ελλάδα μετά τις καταμετρήσεις του 2010 (https://www.youtube.com/watch?v=IAdBOsLFdNM) αλλά κυρίως αυτή του 2011 (https://www.youtube.com/watch?v=cV9x0Lm8wXg) όπου η ξεφτίλα «έπαιξε» πανελλαδικά σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο!

Με τέτοιον επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ και μέλους του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ, πρόεδρε Σάκη Ιωαννίδη ότι και να πούμε είναι λίγο. Σε αντίθεση με το γέλιο, που προβλέπεται να είναι πολύ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου