Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης;

Γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε θέατρο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή Ε. Χατζίκου, από την οποία αποφοίτησε το 1982. Παντρεύτηκε το 1997 με την Μπέσυ Μάλφα και κουμπάροι τους είναι οι ηθοποιοί, Λυδία Ματσάγκου, Γιώργος Στριφτάρης και Στέλιος Μάινας. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και λατρεύουν την οικογένειά τους.
 

Σήμερα, ο ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Η σεξουαλική ζωή του κου και της κας Παπαχαραλάμπους» ενώ συμμετείχε και στον «Ακάλυπτο» στο σινεμά. Θα ήθελε να έχει περισσότερο στην ζωή του τον κινηματογράφο, όπως έχει πει, και γι’ αυτό αναφέρει ότι είναι παιδί του σινεμά, αφού για πολλά χρόνια έκανε ταινίες. 

Πρόκειται για ένα μέσο που αγαπάει πάρα πολύ και έχει σπουδάσει τη σκηνοθεσία του. Από κει και πέρα τον ενδιέφερε η δουλειά κυρίως ως ηθοποιού και σκηνοθέτη. Του αρέσει να σκηνοθετεί, του αρέσει το σινεμά και του αρέσει και το θέατρο. Πιστεύει μάλιστα ότι ο κάθε τομέας έχει τη δική του γοητεία… Ξεκίνησε από τον κινηματογράφο επειδή του άρεσε να βλέπει αρκετές ταινίες. Και γι’ αυτό και σήμερα στον ελεύθερό του χρόνο παρακολουθεί αρκετές ταινίες. 

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του, όπως έχει αποκαλύψει, ήταν όταν σταμάτησε για λίγο να χτυπάει η καρδιά της κόρης του. Και γι’ αυτό αφιερώνει πάντα χρόνο στα παιδιά του. Τον ανησυχεί το μέλλον των παιδιών του και δεν ξέρει εάν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Πιστεύει όμως ό,τι είναι καλό να προσπαθείς και να παλεύεις γι’ αυτά που θες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου