Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Δεν επανέρχεται δημοσίως το ΠΑΣΟΚ στα οικονομικά του

Δεν πρόκειται να επανέλθει στη δημόσια συζήτηση για τα οικονομικά του κόμματος, διαβεβαιώνει τώρα το ΠΑΣΟΚ ένα εικοσιτετράωρο μετά τον «καβγά» που ξέσπασε μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου.
«Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν, θα ειπωθούν ενώπιον των καταστατικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ», επιμένει η Ιπποκράτους, που πλέον δεν μπορεί παρά να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους.
Σε ενημερωτικό του σημείωμα, το κόμμα, χαρακτηρίζει «κατανοητή» την ευαισθησία των δημόσιων προσώπων, πλην όμως θεωρεί μεγαλύτερης σημασίας την ευαισθησία της βάσης του ΠΑΣΟΚ αλλά και όλων των Ελλήνων στην οποία πρέπει, κατά την Ιπποκράτους, να ανταποκρίνεται σήμερα.
«Ανοίγει» πάντως έτι περαιτέρω το θέμα, προαναγγέλλοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες ολοκληρωμένη πρόταση για τα οικονομικά των κομμάτων με βάση τη διεθνή εμπειρία και με πλήρεις εγγυήσεις διαφάνειας».
Δεν είναι διόλου τυχαίο άλλωστε, πως όλο αυτό το διάστημα, στελέχη της Ιπποκράτους επιμένουν να καλούν και τα άλλα κόμματα να προβούν σε ελέγχους αντίστοιχους με αυτόν του ΠΑΣΟΚ.


Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου