Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η ανακοίνωση του Γ.Ασημακόπουλου

Πληροφορήθηκα σήμερα από τον τύπο για μια απόφαση που εξέδωσε χθες το βράδυ η οργανωτική επιτροπή, η οποία αναφερόταν στην υλοποίηση ενός κύκλου προσυνεδρίων της ΟΝΝΕΔ, με ημερομηνία έναρξης τη σημερινή και μάλιστα στο Ηράκλειο.

Το πάθος της οργανωτικής επιτροπής για διάλογο ήταν τόσο μεγάλο που την απόφαση για διενέργεια προσυνεδρίων, με την έναρξη του πρώτου προσυνεδρίου, χώριζαν μόλις μια ημέρα. Η βιασύνη τους αυτή δε, οδήγησε στο να παραλείψουν να με ενημερώσουν και να μου στερήσουν έτσι τη δυνατότητα να παρεβρεθώ στο σημερινό προσυνέδριο στο Ηράκλειο.
Τυχαίο γεγονός ή εσκεμμένη παράλειψη; Λίγο με αφορά!


Συνεχίζω να αγωνίζομαι σθεναρά για μια ΟΝΝΕΔ για όλους για αυτό το λόγο, σας προσκαλώ να δώσετε το παρόν στις δυο ανοιχτές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσω, την Πέμπτη 16 Μαΐου στα Ιωάννινα (19:00 στην αίθουσα της Περιφέρειας, Στοά Σάρκα) και την Παρασκευή 17 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Δυο εκδηλώσεις στις οποίες μέσω του διαλόγου, θα καταθέσω κι εγώ τις θέσεις και τις απόψεις μου σχετικά με σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ιδεολογικό προσανατολισμό της ΟΝΝΕΔ, τη λειτουργία και το ρόλο της στη σημερινή κοινωνία.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου