Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πιο κοντά έρχονται ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητοι Έλληνες

Συνεχίζεται η προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να στείλει στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων το περασμένο Σαββατοκύριακο τον στενό του συνεργάτη και διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Ν. Παππά.


Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα ερμηνεύεται ως νέο μήνυμα για την προοπτική συνεργασίας των δύο κομμάτων - ακόμη και για ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας, σε περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα το επιτρέπει.

Το κόμμα του Π. Καμμένου είχε στείλει πρόσκληση στο ΚΚΕ, το οποίο δεν εκπροσωπήθηκε στο συνέδριο, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Δ. Βίτσα και τον στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα, διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Ν. Παππά.

Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν σοβαρά την προοπτική συνεργασίας με τον κ. Καμμένο, ο οποίος είναι και ο μοναδικός επικεφαλής κοινοβουλευτικού κομματικού σχηματισμού που δηλώνει σήμερα πρόθυμος να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από μία εκλογική αναμέτρηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου