Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Σοκ: Βίαζε τα παιδιά του - Ανάγκαζε και το γιο να βιάζει τη μάνα


Σοκάρει την τοπική κοινωνία της Πάτρας η καταγγελία που έφθασε πριν λίγες ώρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός «πατέρα».

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το PatrasTimes, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό να κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει. 

Ήδη σύμφωνα με τις πηγές του PatrasTimes, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της καταγγελίας, λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την οικογένεια όσο και από τον συγγενικό και φιλικό περίγυρο, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών. 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας ενημερώθηκε για τη δράση του πατέρα και της μητέρας μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα ανηλίκων. 

Λίγες ημέρες αργότερα έγινε επώνυμη καταγγελία από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά στα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου