Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ»

«Δεν μπορεί να οπλοφορεί κάποιος στη Βουλή ακόμη κι αν έχει άδεια οπλοφορίας», είπε στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος αναφέρθηκε στη διαφορετική πολιτική του ΚΚΕ από τα υπόλοιπα κόμματα και πως βλέπουν εκείνοι την ηγεσία. «Η πολιτική του ΚΚΕ ορίζεται από το ίδιο το συνέδριο», είπε χαρακτηριστικά. 

Και έστρεψε τα «βέλη του» στην αντιπολίτευση λέγοντας «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ». Αναφέρθηκε όμως και στο γιατί διαφοροποιείται από τον Αλέκο Αλαβάνο και μίλησε και για το ευρώ. «Η έξοδος από το ευρώ πρέπει να συνδυαστεί με συνολική αποδέσμευση από την Ε.Ε.», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε 

«Η πολιτική του ΚΚΕ είναι η πιο ενωτική πολιτική στην ελληνική κοινωνία», ξεκαθαρίζοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. «Η πρόταση του ΚΚΕ για τους καθηγητές ήταν η συνέχιση του αγώνα και όχι απεργία σε περίοδο εξετάσεων», ανέφερε. Και για τη Χρυσή Αυγή είπε «Υπάρχει ανοχή από το αστικό πολιτικό σύστημα για τη Χρυσή Αυγή». 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου