Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Παυλόπουλος: Δεν χρειάζεται το αντιρατσιστικό


EVG09_SYNEDRIO_METANASTES_2.limghandler
Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τη Χρυσή Αυγή, σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real Fm, τονίζοντας ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «δεν χρειάζεται», ανέφερε ότι «έχουμε παρά πολύ σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούμε».

Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε: «Αυτό το νομοσχέδιο κατά 95% είχε έρθει για συζήτηση στη Βουλή τον Δεκέμβριο του 2011. Είχα εξηγήσει τότε, ότι το νομοσχέδιο πέραν τον αορίστων εννοιών, δεν είχε συγκεκριμένο νόημα γιατί η προσαρμογή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο είχε επέλθει ήδη από το 2008. Είχαμε πει τότε, ότι η νομοθεσία είναι επαρκής», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε πάρα πολύ σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούμε. Δεν χρειάζεται το νομοσχέδιο αυτό. Ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε ισχύει το άρθρο 79 που είναι επιβαρυντική περίπτωση η ρατσιστική βία».
Τέλος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε: «Αν το κάνουμε ιδιώνυμο και είναι 1-2 μήνες παραπάνω θα κάνει διαφορά; Η θα το χρησιμοποιήσει αυτό η Χρυσή Αυγή και θα παριστάνουν και τους ήρωες; Ο κόσμος έχει ήδη καταλάβει με ποιους έχει να κάνει. Ακόμα και από τις προχθεσινές σκηνές στη βουλή, είναι εύκολο να καταλάβει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου