Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ποια πολιτικά πρόσωπα ήταν στις λίστες με τις δωρεές χρημάτων του τοκογλύφου της Θεσσαλονίκης Μάρκου Καραμπέρη


Το ημερολόγιο του τοκογλύφου Μάρκου Καραμπέρη ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για τη συμμετοχή και τη δράση του στα κυκλώματα των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, δείχνει ροή χρημάτων σε βουλευτές της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» ανάμεσα στα 1.500 με 2.000 άτομα που φέρεται να είχαν σχέσεις με τον επικεφαλής του μεγαλύτερου κυκλώματος, υπάρχουν και πολιτικοί, στους οποίους ο Καραμπέρης είχε φέρεται να είχε δώσει χρήματα.

Σύμφωνα με έγγραφο-ντοκουμέντο από την ατζέντα Καραμπέρη -όπου παρουσιάστηκε στην εκπομπή- ο Καραμπέρης φαίνεται να έδωσε χρήματα στον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Σπηλιόπουλο και στον νυν βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα, την περίοδο των βουλευτικών εκλογών του 2007, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα δεν σταματούσε εκεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκος Καραμπέρης φέρεται να είναι ο εγκέφαλος ενός από τα τέσσερα κυκλώματα τοκογλυφίας που εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2012 και συνελήφθησαν, βάσει τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, συνολικά 53 άτομα, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι 34.


Πηγή: Ποια πολιτικά πρόσωπα ήταν στις λίστες με τις δωρεές χρημάτων του τοκογλύφου της Θεσσαλονίκης Μάρκου Καραμπέρη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/106488#ixzz2U0tWyimq

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου