Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Θεοδωροπούλου;

Υποδυόταν τη Μυρτώ Μαυρογιαλούρου στην σειρά του ALPHA «Θα σε δω στο πλοίο». Ήταν η γνωστή πλοιοκτήτρια που έδινε «εντολές» στον καπετάνιο Λεωνίδα (Γιώργο Παρτσαλάκη) αλλά και τον ύπαρχο Χάρη (Τάσο Χαλκιά).


Η ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Άλλωστε, όπως λέει, ήθελε να γίνει ηθοποιός και γι’ αυτό δούλεψε αρκετά σκληρά. 

Αυτή την περίοδο η ηθοποιός, όπως αναφέρει στοnewsbeast.gr, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Όλα είναι στο μυαλό σου» μαζί με τους Τάκη Χρυσικάκο αλλά και τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Νίκο Καμτσή. 

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο «Τόπος Αλλού» στην Κυψέλη. Οι πρόβες για την παράσταση κράτησαν κάτι παραπάνω από δύο μήνες, όπως έχει αποκαλύψει και ο σκηνοθέτης της, αλλά ήταν πρόβες ουσιαστικές και εποικοδομητικές. Πιστεύει δε με αφορμή τον τίτλο της θεατρικής παράστασης ότι το μυαλό ξέρει πολλά μυστικά που μπορούν να βγάλουν τους άλλους από τις δύσκολες καταστάσεις. 

«Γι’ αυτό», υποστηρίζει «είναι σημαντικό να είμαστε σε άμεση επικοινωνία με το μυαλό μας αλλά και με το κατά πόσο έχουμε την αίσθηση της πραγματικότητας γενικότερα». 
Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου είναι πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος άνθρωπος και γενικά πολύ αισιόδοξος. Αντιμετωπίζει τη ζωή με κέφι και γι’ αυτό σπάνια το χαμόγελο λείπει από τα χείλη της. 

Δηλώνει λάτρης της δουλειάς της και γι’ αυτό θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με το θέατρο και γενικά την υποκριτική, παρά τις δύσκολες συνθήκες και την καθόλου εύκολη εύρεση εργασίας. Άλλωστε, και η κόρη της ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της και έγινε ηθοποιός. 

Στον ελεύθερο της χρόνο παρακολουθεί θέατρο, διαβάζει και ενημερώνεται για τα τρέχοντα θέματα. Θέλει πάντως να είναι θετική και πιστεύει στο μέλλον της χώρας αν και απογοητεύεται όταν βλέπει θλίψη στα πρόσωπα των συμπατριωτών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου