Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Εκδήλωση για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Εθνάρχη

Εκδήλωση Μνήμης για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή διοργανώνει σήμερα η Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Ιεράπολης Αιγάλεω.

Η τοπική Επιτροπή της Ιεραπολης συνεχίζει τις εκδηλώσεις – αφιερώματα σε πρόσωπα που χάραξαν την Ιστορία της Ελλάδος. Η τωρινή εκδήλωση είναι η συνέχεια των προηγουμένων που είχαν διοργανώσει για τον Χαρίλαο Τρικούπη, για τον Παύλο Μελά και αλλά Εθνικά σύμβολα.

Η σειρά συνεχίζεται με τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ,τον Έλληνα πολιτικό που οραματίστηκε και έβαλε την Ελλάδα στην Ενωμένη Ευρώπη, που θα ήταν όμως, η Ένωση των Εθνών , των πολιτισμών, μια Ευρώπη που η Αλληλεγγύη και η κοινή διαδρομή θα αποτελεί την πυξίδα για το καλύτερο μέλλον. Οι τρεις βασικοί ομιλητές θα καλύψουν όλο το φάσμα της Προσωπικότητας του Κωνσταντινου Καραμανλή.

Ο Γιάννης Μιχελακης , σαν πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής , θα καλύψει το πολιτικό σκέλος.

Ο ιστορικός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , Δημήτρης Τσιγκούνης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ την εποχή του Καραμανλή θα μιλήσει για τα χαρακτηριστικά της πολιτικής προσωπικότητας του Καραμανλή.

Ο Δημήτρης Ρίζος, ο δημοσιογράφος εκδότης που κάλυψε ίσως περισσότερο από όλους τον άνθρωπο Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 7.00μμ στο Πνευματικό κέντρο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ (δίπλα στο κολυμβητήριο του Αιγάλεω), αναμένεται να προσέλθει πλήθος κόσμου, από όλα τα μέρη της Αθήνας.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/300958/ekdilosi-gia-ta-15-hronia-apo-to-thanato-toy-ethnarhi#ixzz2RHKUX08o

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου