Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο ρόλος που διεκδικεί ο Νίκος Ανδρουλάκης


Βενιζελικοί εναντίον Βενιζελικών είναι το έργο που παίζει τις τελευταίες ώρες στο ΠΑΣΟΚ καθώς αρκετά στελέχη που βρίσκονται κοντά στην ηγεσία του κόμματος καταγγέλλουν συντρόφους τους που ανήκουν στην ίδια ομάδα ότι έστησαν παιχνίδια στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής αφήνοντάς τους σε χαμηλές θέσεις στην σειρά κατάταξης.

Στους δυσαρεστημένους εμφανίζονται στελέχη που έχουν κεντρικούς ρόλους στην Ιπποκράτους εντάχθηκαν κανονικά στις βενιζελικές λίστες όμως κινδύνεψαν ακόμη και να μείνουν εκτός διότι-όπως καταγγέλλουν- λειτούργησε ένας σκληρός μηχανισμός που πριμοδοτούσε την σταυροδότηση στελεχών συγκεκριμένης λίστας. Αυτή η τακτική είχε ως αποτέλεσμα να μην εκλεγεί ο Θανάσης Χειμωνάς την ένταξή του οποίου στο όργανο επιθυμούσε ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι ριγμένοι είναι οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Καρύδης, Γιώργος Κουτρουμάνης, Νίκος Σαλαγιάννης οι οποίοι εξελέγησαν μεν αλλά αρκετά χαμηλά. Ως υπεύθυνοι για την χαμηλή τους σταυροδότηση καταγγέλλονται οι Στέλιος Αγγελούδης, Στέλιος Σπαθής, Παντελής Καμάς και Τόνια Αντωνίου που σύμφωνα με όσα τους προσάπτουν οι άλλοι βενιζελικοί αποφάσισαν να πλασάρουν μία συγκεκριμένη ομάδα υποψηφίων βάζοντας σ' αυτήν και τους εαυτούς τους.

Ο Στ. Αγγελούδης δεν ήταν υποψήφιος λόγω ασυμβίβαστου ωστόσο θεωρείται ότι συντόνισε την διάχυση των σταυρών... 
Στην Ιπποκράτους όλοι πιστεύουν ότι νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Το νεαρό στέλεχος εξέλεξε 38 στελέχη τα περισσότερα από κάθε ομάδα που διεκδίκησε καταγραφή στο συνέδριο. Συνολικά τα βενιζελικά μπλοκς ανέδειξαν 85 μέλη στο όργανο, που αντιστοιχούν περίπου στο 65%.   

Άρτεμις Παραδείσου 



http://newpost.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου