Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Μαρία Φιλίππου;

Η Μαρία Φιλίππου είναι κύπρια ηθοποιός που εργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Εμείς κι Εμείς», όπου υποδυόταν μία φιλόλογο και ακολούθησαν αρκετές ακόμη δουλειές της που την εδραίωσαν στο ελληνικό κοινό.


Η ηθοποιός παίζει στη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν, όπως λέει στο newsbeast.gr, έχουν σταματήσει τα γυρίσματά της. «Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε λύση. Χειριζόμαστε το θέμα ομαδικά. Ζούμε σε μια εποχή που όλοι έχουμε προβλήματα και θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί ο τρόπος η σειρά να προχωρήσει. Αν δεν βρεθεί όμως λύση δεν θα μπούμε για γύρισμα, θα κινηθούμε νομικά», αναφέρει χαρακτηριστικά. Η ηθοποιός συμμετέχει επίσης στο «Άντρες έτοιμοι για όλα» στο θέατρο Λαμπέτη. 

Όπως λέει, υπάρχουν πάντα δύσκολες εποχές στο επάγγελμά της, είτε είσαι πρωταγωνιστής, είτε όχι. Και γι’ αυτό εκείνη θα συμβούλευε τους νέους να δοκιμάσουν την τύχη τους, εάν το θέλουν πραγματικά. «Τα πράγματα ποτέ δεν ήταν εύκολα. Πιστεύω μόνο ότι όταν ένα παιδί έχει ανάγκη να εκφραστεί με την τέχνη, να το πράξει. Είναι μία δουλειά που ούτως ή άλλως δύο φορές το χρόνο ψάχνεις για δουλειά. Είτε είσαι πρωταγωνιστής είτε όχι». 

Πιστεύει ότι «οι τούρκικες σειρές είναι μια μορφή προπαγάνδας γιατί ο όρος που βάζουν οι Τούρκοι είναι να μη μεταγλωττιστούν. Κι αυτό πρέπει να το δουν οι ιθύνοντες. Φαντάζεστε ποτέ ελληνικά σήριαλ να ήταν prime time σε αυτό το βαθμό στην Τουρκία; Δε νομίζω». 

Η Μαρία Φιλίππου στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει πάρα πολύ. Φροντίζει να περνά ώρα με τα παιδιά της. Ακούει μουσικές και κάνει κατασκευές και ζωγραφίζει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου