Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Ντίνα Κώνστα;

Η Ντίνα Κώνστα αποδεικνύει ότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά εμπνέεται. Όπως ακριβώς και το ταλέντο στην υποκριτική. 

Η Ντένη Μαρκορά, όπως την αγαπήσαμε στους «Δύο Ξένους» δείχνει αναντικατάστατη, κι αυτό φαίνεται και από τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε.

 

Σήμερα, η Ντίνα Κώνστα, είναι η Σωτηρία Μπέλλου, στο μονόλογο που έχει ξεκινήσει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Κάππα.

Πιστεύει ότι υπάρχουν κοινά στις ζωές τους αφού έχει υποστηρίξει ότι εκείνη λάτρευε το τραγούδι όπως η κυρία Κώνστα λατρεύει το θέατρο. 

Αναφέρει ότι ο κόσμος στήριξε την παράσταση επειδή του αρέσουν οι άνθρωποι με πάθος για τη ζωή και οι άνθρωποι με ενδιαφέρον. 

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Κάππα τρεις φορές την εβδομάδα και ο ρόλος της είναι αρκετά ψυχοφθόρος. Η Ντίνα Κώνστα που έχει μάθει τα «μυστικά» της Σωτηρίας Μπέλλου έχει ένα πάθος, πέραν του θεάτρου… Κι αυτό δεν είναι άλλο από το τσιγάρο. 

Όταν την ρωτούν αν θα ρίσκαρε σήμερα επαγγελματικά, υποστηρίζει ότι θα το έκανε. Κι αυτό διότι, όπως έχει πει, βλέπει νέα παιδιά να τολμούν να βγουν μπροστά. «Όλοι στο θέατρο έχουμε δουλέψει τζάμπα, αλλά δεν κάνουμε αυτό που κάνουν τα παιδιά τώρα. Χωρίς λεφτά, με δανεικά, φτιάχνουν κάτι, τολμούν», έχει υποστηρίξει. 

Η Ντίνα Κώνστα μένει στο Κολωνάκι, σε μια ήσυχη, όπως τη χαρακτηρίζει, περιοχή και της αρέσει να ζει στο κέντρο για να περπατάει και να πηγαίνει στα βιβλιοπωλεία. Της αρέσει να βλέπει κόσμο και δεν θα μπορούσε να ζει σε μια απομακρυσμένη περιοχή. 

Παρακολουθεί ειδήσεις για να ενημερώνεται για τα τρέχοντα θέματα. Παρακολουθεί και τα διεθνή για να ξέρει τι γίνεται στον κόσμο αλλά και τις «ειδήσεις» που αποκρύπτουν τα ελληνικά ΜΜΕ, όπως υποστηρίζει. 

Η Ντίνα Κώνστα έχει γνωρίσει τι θα πει κρίση, αφού, όπως λέει, έχει δουλέψει, κάποιες φορές, χωρίς να πληρώνεται αλλά σε καμία περίπτωση, όπως αυτό που γίνεται σήμερα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου