Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 6ΜΗΝΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ


Είναι γεγονός. Οι συνάδελφοι φαντάροι που ολοκλήρωσαν 6μηνο παραμονής στις μονάδες του Έβρου και πιο συγκεκριμένα στην 50 ΕΜΑ, σήμερα πήραν τις μεταθέσεις που τους φέρνουν πιο κοντά στον τόπο καταγωγής τους. Χθες δόθηκαν οι μεταθέσεις στην 558 Μ/Κ ΤΠ.
Όχι μόνο μοιραζόμαστε τη χαρά των συνάδελφων, που θα περάσουν τις επόμενες εορταστικές μέρες με την οικογένεια και τους φίλους τους, αλλά επίσης θυμίζουμε ότι για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε:

Να επικοινωνήσουν οι γονείς τους με το ΓΕΣ και τους διοικητές των μονάδων.
Να δημοσιοποιήσουμε ξανά και ξανά τις καταγγελίες τους, καθώς το ΓΕΣ δήλωνε στους γονείς τους που επικοινωνούσαν τηλεφωνικά ότι οι μεταθέσεις έχουν σταλεί στις μονάδες το διάστημα 6-7 Μαρτίου, αλλά οι υπεύθυνοι του 1ου Γραφείου τους κορόιδευαν και οι υποψίες όλων έπεφταν στην Ταξιαρχία στο Σουφλί, καθώς ο Ταξίαρχος Φαραντάτος θεωρούνταν ότι πρωταγωνιστούσε στον να μην τους δοθούν.
Ο λόγος: δεν υπάρχουν φαντάροι για να βγουν οι υπηρεσίες, άρα σας κρατούμε για να καλύψετε τα κενά.
Δηλαδή, οι συνάδελφοι φαντάροι έπεφταν πολλαπλώς θύματα της αυθαιρεσίας, καθώς δεν τους δίνονταν οι μεταθέσεις που δικαιούνταν, αλλά και βρίσκονταν αυτοί να καλύπτουν τα κενά που προκαλεί στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου, η ύπαρξη εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων, την λειτουργία των οποίων επιβάλλει το πελατειακό κράτος των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η ψηφοθηρία, αλλά και τα βύσματα της ΟΝΝΕΔ-Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που κοπροσκυλιάζουν στο Πεντάγωνο και στο Πολεμικό Ναυτικό απολαμβάνοντας άγραφες άδειες.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι μόνο όταν διαμαρτύρεσαι, όταν διεκδικείς τα δικαιώματα σου μπορείς να τα υπερασπίσεις.
Για αυτό και έχουμε κάθε δικαίωμα να απαιτούμε τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου