Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Άρης Σερβετάλης;

Πριν από περίπου δέκα χρόνια υποδυόταν τον Λάζαρο, τον εκκεντρικό τύπο στο «Είσαι το Ταίρι μου» έχοντας κόκκινα μαλλιά και ένα ινγκουάνα στον ώμο που αποκαλούσε «Μήτσο» και όποτε τον έχανε, έπεφτε… ψυχολογικά.
 

Δέκα χρόνια μετά, ο Άρης Σερβετάλης έχει εστιάσει περισσότερο στο θέατρο, έχει παντρευτεί και είναι ένας διαφορετικός Άρης, από αυτόν που οι περισσότεροι γνώριζαν. 

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός παίζει στην παράσταση «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» στο θέατρο Βρετάνιο και παράλληλα παίζει στο έργο «Χάρτινα Λουλούδια» με την Κατερίνα Λέχου στο θέατρο Ιλίσια. 

Είναι πολύ επιλεκτικός με τις δουλειές και γι’ αυτό μπορεί να μην συμμετέχει σε κάποια θεατρική παράσταση κάθε χρόνο. Του αρέσει άλλωστε, όπως λέει και έχει παραδεχτεί πολλές φορές, να κάνει πράγματα για να ανανεώνεται. Ένα από αυτά είναι να φτιάχνει και έπιπλα και μπορεί να μην το κάνει για βιοποριστικούς λόγους αλλά αναμφίβολα του αρέσει να το κάνει. Και το φτιάχνει με μεγαλύτερη χαρά όταν του το ζητήσει για παράδειγμα ένας φίλος. Του αρέσει πάρα πολύ να δουλεύει με ξύλο και σίδερο και προτιμά τα πιο αφαιρετικά έπιπλα. Την τέχνη αυτή του τη δίδαξε ο πατέρας του που είναι επιπλοποιός. 

Παντρεύτηκε γιατί, όπως λέει, βρήκε τον άνθρωπό του και η ζωή του έχει αλλάξει αφού δεν ζει πια τόσο εκκεντρικά όπως ο Λάζαρος από το «Είσαι το Ταίρι μου» ενώ για την τηλεόραση δεν θέλει να μιλήσει. 

Για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα πιστεύει ότι πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του και να αλλάξει. Στη συνέχεια πρέπει να έρθει η συλλογικότητα. Αυτό πάντως που έχει να πει στους νέους είναι να κοιτάξουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα αρκεί να έχουν και μία εναλλακτική, στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να επιβιώσουν σε έναν χώρο.

Ο Άρης Σερβετάλης βέβαια ασχολείται και με τα σκυλιά, τα οποία υπεραγαπά και φροντίζει ως φιλόζωος. 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου