Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μιλούσε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο μέχρι την τελευταία στιγμή...


Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο της στον χείμμαρο της Αμαρουσίου Χαλανδρίου, η άτυχη 23χρονη μιλούσε με τη μητέρα της από το κινητό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha, η άτυχη 23χρονη μιλούσε σε ανοιχτή γραμμή επί μία ώρα με τη μητέρα της, η οποία προσπαθούσε να καλέσει όποιον μπορούσε για βοήθεια. 

Όπως είπε συγγενής της κοπέλας, η τελευταία της κουβέντα λίγο πριν καταλήξει, ήταν «Μαμά, φοβάμαι»... 
 
Στο σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί, περνούσαν οι δύο πολίτες με το κανό οι οποίοι απεγκλώβιζαν τους οδηγούς, όμως δεν δεν ήξεραν ότι η κοπέλα είχε μείνει στο αυτοκίνητό της. Μέχρι που ένας συνάδελφός της έφτασε εκεί και τους ρώτησε αν την είχαν δει. 

Άνοιξαν την πόρτα και προσπαθούσαν να βρουν σφυγμό. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η νεκροψία που θα γίνει στη σορό της, θα δώσει τις απαντήσεις στην οικογένεια της κοπέλας, που άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή.

Συγγενείς της κοπέλας, μιλώντας στον Alpha, δήλωσαν ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και πριν από 15 μέρες είχε υποβληθεί σε εξετάσεις. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου