Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αλαφούζος “φλερτάρει” με τον Τράγκα για τον ΣΚΑΪ


Giorgos-Tragas
Στην προοπτική της μεγάλης επιστροφής του Γιώργου Τράγκα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρεται σε παρασκηνιακό ρεπορτάζ του το “Παρόν”, και πιο συγκεκριμένα στη στήλη “Τυπολογίες”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται στη φάση των… ζυμώσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Ως γνωστόν, ο Γιώργος Τράγκας, μαζί με τον αείμνηστο Νίκο Κακαουνάκη είχαν βρεθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το 1990-93, και αμφότεροι είχαν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για το “ροκάνισμά” της, με τις παρεμβατικές και καταγγελτικές εκπομπές τους.
Ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος εργάζεται στο ραδιόφωνο του Real Fm, του Ομίλου Χατζηνικολάου-Κουρή, βρέθηκε προ εβδομάδων πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΕΡΤ για να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στην κρατική τηλεόραση, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ωστόσο οδήγησαν στη ματαίωση εκείνου του… προξενιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου