Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Υποτροφίες για τα σεμινάρια πολιτικής σκέψης του Friedrich Naumann Foundation


Βασική φιλοδοξία της Δράσης  είναι η πολιτική ενεργοποίηση των νέων προοδευτικών ανθρώπων  και η δυναμική συμμετοχή τους στα κοινά, ώστε με το δυναμισμό τους και τον πλούτο των οραμάτων τους να διαβούν τις Συμπληγάδες της κρίσης, οικοδομώντας μια πραγματικά ανοιχτή και ευημερούσα κοινωνία.


Παράλληλα, η Δράση έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασίας με μη κυβερνητικές οργανώσεις και πολιτικά ινστιτούτα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, ανακοινώνουμε ότι  μετά από σχετική πρωτοβουλία της Δράσης και της ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Έκφραση, το Friedrich Naumann Foundation θα παρέχει υποτροφίες για τη μερική κάλυψη των εξόδων φοίτησης στον  κύκλο σεμιναρίων πολιτική σκέψης που συνδιοργανώνουν μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαϊου 2013, η ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Έκφραση, η νεολαία Ευρωπαϊκή Έκφραση και το Friedrich Naumann Foundation. 

Στα Σεμινάρια θα συμμετέχουν ως εισηγητές ο Ευρωβουλευτής της Δράσης Θοδωρής Σκυλακάκης και η Αντιπρόεδρος του κόμματος Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Καλούμε όλα μας τα μέλη, ιδίως τους νέους, φοιτητές και επαγγελματίες, να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια. Με δεδομένο ότι ο αριθμός των υποτροφιών είναι περιορισμένος , οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι την 1ηΦεβρουαρίου 2013, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στους οργανωτές βιογραφικό σημείωμα και ένα σύντομο κείμενο, όπου θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

Για πληροφορίες και υποβολή αίτησης:

Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου:
Τηλ. 2107472530

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου