Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Τάσος Κωστής;

Έγινε ηθοποιός από τύχη. Είχε πάει στη σχολή για έναν φίλο του, είδε ωραία κορίτσια εκεί και έμεινε. Αυτό τουλάχιστον έχει παραδεχτεί δημοσίως.
 

Ο Τάσος Κωστής έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Στην τηλεόραση έγινε γνωστός από την εμφάνισή του στην «Κλασσική περίπτωση βλάβης» και στη «Μεγάλη Απόφραξη» που υποδυόταν μαζί με τον Κώστα Τσάκωνα τους υδραυλικούς. Έγινε γνωστός ακόμη και από τη συμμετοχή στη σειρά του Mega «Το Ρετιρέ», όπου υποδυόταν τον καφετζή Φοίβο αλλά και στη σειρά «Εκείνες κι εγώ» του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο όπου υποδυόταν τον Δημήτρη Μαρίκο, φίλο του Ζάχου Δόγκανου. 

Ο ηθοποιός έχει ασχοληθεί με την μεταγλώττιση και τόνισε ότι ήταν δική του ιδέα να έχει ο αστυνόμος Σαΐνης αυτή τη χροιά στη φωνή αλλά και εκείνος τον βάφτισε «Σαΐνη». 

Ο Τάσος Κωστής προσελήφθη για πρώτη φορά στο θέατρο λέγοντας τον Εθνικό Ύμνο και χαίρεται κάθε δουλειά που αναλαμβάνει. Είναι αγρότης και έχει το δικό του μποστάνι. 

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, συμμετέχει στην παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» και είναι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. «Δεν υπάρχει τίποτα στην τηλεόραση και ο τρόπος που λειτουργούν στα κανάλια πλέον μου θυμίζει λίγο βερεσέ», αναφέρει. Και ξεκαθαρίζει ότι παρακολουθεί ντοκιμαντέρ, ειδήσεις και τα αθλητικά όμως δεν βλέπει τούρκικες σειρές. «Δεν μου προσφέρουν κάτι για να τις δω», συμπληρώνει. 

Ο ηθοποιός λατρεύει το μποστάνι που έχει. «Είμαι και αγρότης και κάνω κάποιες εργασίες στο σαλέ», λέει. Και τονίζει: «Το κάνω από χόμπι. Είναι μία ασχολία που με ικανοποιεί. Τον καιρό που δούλευα πάρα πολύ ήταν η ασχολία που με έκανε να ηρεμώ. Με ικανοποιεί να γονατίζω μπροστά στο φυτό μου γιατί έτσι θέλω και όχι γιατί πρέπει να λέω ναι στο αφεντικό μου».

Λατρεύει και τη ζωγραφική αφού στον ελεύθερό του χρόνο δημιουργεί πίνακες που δεν τους εκθέτει και το ψηφιδωτό με το οποίο ασχολείται τον τελευταίο καιρό. 

Δεν θα συμβούλευε ποτέ κανέναν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Διότι πιστεύει ότι όταν θέλεις να κάνεις πάρα πολύ, δεν χρειάζεται να ζητήσεις τη γνώμη των άλλων. «Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι θέλει. Να μη ρωτάει. Όταν με ρωτάει κανείς “να γίνω ηθοποιός; Να ασχοληθώ;”. Λέω όχι διότι πολύ απλά δεν ρωτάς. Το κάνεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις πρωτοβουλία και εκ των πραγμάτων θα αποτύχεις». 
Υποστηρίζει ότι έχει επηρεαστεί από την κρίση αλλά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει «το κουμάντο που έχει κάνει κανείς στη ζωή του». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου