Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο δεύτερος καλύτερος δήμαρχος της Ευρώπης είναι Έλληνας!


dhmarxos
Μπορεί η χώρα μας να διανύει μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Έλληνα δήμαρχο να διακριθεί ως ένας από τους καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης.

Ο  δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ανάμεσα σε 350 δημόσιους λειτουργούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση αναδείχθηκε δεύτερος στον διαγωνισμό, ενώ πρώτος διακρίθηκε ο δήμαρχος του Grimstad από την Νορβηγία.
Η απονομή των βραβείων Local Leader Of  The Year, πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Ζακ Ντελόρ».
Για την κορυφαία αυτή διάκριση του κ. Χατζηδάκη μεταξύ άλλων αποφασιστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κατόρθωσε να είναι πλεονασματικός στην οικονομική του διαχείριση. Ένας άλλος παράγοντας ήταν η πλήρης  αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και των σχετικών δυνατοτήτων που παρέχουν με την ανάλογη χρηστή διαχείριση τους. Τέλος καθοριστικό ρόλο για την διάκριση του δημάρχου ήταν ότι η Δημοτική Αρχή εκλέγεται επί τρεις συνεχείς θητείες με αυξανόμενο μάλιστα εκλογικό ποσοστό κάθε φορά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου