Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ξέσπασε πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε από την Προκαταρκτική τον Παπανδρέου


Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει από το «κάδρο» της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.


Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Δημοκρατία το Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ (Παναγιώτης Λαφαζάνης κ.α.) αντιδρούν στην απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να μην συμπεριληφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή.
Ας σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη σιερεύνηση των ποινικών ευθυνών μόνο για τους κυρίους Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο, παρότι το προηγούμενο διάστημα συμπεριλάμβανε στο «κάδρο» των ενόχων και τον πρώην Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μαραθώνειας συνεδρίασης της Κουμουνδούρου επικράτησαν στιγμές έντασης. Από την πλευρά του το Αριστερό Ρεύμα κατέβασε τη δική του πρόταση, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στις πολιτικές ευθύνες που έχει ο Γιώργος Παπανδρέου, ζητώντας να αποδοθούν, έστω και μελλοντικά, εάν προκύψουν από τη συζήτηση στη Βουλή.


Πηγή: Ξέσπασε πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε από την Προκαταρκτική τον Παπανδρέου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/84098#ixzz2Gv4ML8yM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου