Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οι αποκαλύψεις Νταλάρα στον Δημάδη


Charles-Dallara-Thanos-Dimadis
Την τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη πριν αποχωρήσει από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του IIF παραχώρησε ο Τσαρλς Νταλάρα αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη για τον Alpha.
Στη συνέντευξη που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο Νταλάρα δίνει μία σημαντική είδηση πετώντας το γάντι στο ΔΝΤ και καλώντας το να προχωρήσει σε “κούρεμα” και των δικών του δανείων προς την Ελλάδα!
Η πρόταση Νταλάρα έχει ήδη προκαλέσει εκνευρισμό σε κύκλους του Ταμείου στην Ουάσινγκτον, αφού το ΔΝΤ είναι το μόνο που αρνείται με κάθετο τρόπο κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.
Στην συνέντευξή του στον Θάνο Δημάδη, ο κ. Νταλάρα προαναγγέλλει για τον εαυτό του την ανάληψη νέου ρόλου πιθανότατα στην Ευρώπη, θέση από την οποία- όπως χαρακτηριστικά τονίζει- θα συνεχίσει να πιέζει για να ελαφρυνθούν οι όροι των δανείων προς την χώρα μας.
Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Νταλάρα είναι η πρώτη αποκλειστικότητα που εξασφάλισε ο Θάνος Δημάδης για το κανάλι της Κάτζας στο οποίου το δημοσιογραφικό δυναμικό εντάχθηκε πρόσφατα μετά την παραίτησή του από τον ΣΚΑΪ, με ηχηρή, δημόσια δήλωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θάνος Δημάδης ετοιμάζει για τον Alpha μία σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων σημαντικών προσωπικοτήτων από την Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου