Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Οι μεγάλοι μύθοι του σεξ

Τέσσερις καλά ριζωμένες αντιλήψεις για το σεξ μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επιστήμης. Αλήθεια ή μύθος τελικά;

Ancient aliens - Η συνωμοσία του Ντα Βίντσι - Ντοκιμαντέρ


Καταπληκτικές εφευρέσεις και εξελιγμένα ρομπότ που σχεδιάστηκαν αιώνες μπροστά από την εποχή τους. Πίνακες ζωγραφικής που λέγεται ότι εμπεριέχουν κρυφά μηνύματα...
Ο Leonardo Da Vinci θεωρείται ένα από τα λαμπρότερα μυαλά που έχει γνωρίσει ο κόσμος. Αλλά ποια είναι η πηγή, της σε βάθος, διανόησής του; Θα μπορούσε να υπάρχει μυστική εξωγήινη σύνδεση με τον Da Vinci και άλλους καλλιτέχνες της εποχής του;

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα


Δείτε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από τα σχολικά χρόνια πολύ διάσημων ανθρώπων… Αν και μερικοί δεν διαφέρουν πολύ σε σχέση με την σημερινή τους εμφάνιση, τους περισσότερους μάλλον θα δυσκολευτείτε να τους αναγνωρίσετε!

ALPHA BANK: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ – ΜΕΤΟΧΟΥΣ- ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ


Επιτέλους και μία τράπεζα που ανοίγει το στόμα της να πει όλα αυτά που συζητιούνται στην τραπεζική και επενδυτική πιάτσα και κανένας δεν τολμούσε να τα πει ορθά – κοφτά στην τρόικα, στην  κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση.

Ο Γερμανός σύμμαχος του Τσίπρα κάνει προσφυγή κατά της βοήθειας προς την Ελλάδα


Gregor-Gysi, ALexis-Tsipras
Η Αριστερά της Γερμανίας σκοπεύει να προσφύγει ενώπιον του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας κατά του ελληνικού πακέτου βοήθειας που αναμένεται να υπερψηφισθεί σήμερα από το Bundestag.

Σε περισσότερους δικαιούχους το επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας

Διευρύνεται, από το 2014, ο αριθμός όσων δικαιούνται επίδομα μακροχρόνια ανέργου, καθώς διευρύνονται τα όρια ηλικίας τα οποία ορίζονται από τα 20 έως τα 66 χρόνια, από τα 45 έως τα 65 που είναι σήμερα.

Διαφωνία Γλέζου στην ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη διαφωνία εκφράζει, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ο Μανώλης Γλέζος, στο εγχείρημα ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι και σε 48 δόσεις η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο – Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση

- Περισσότερες και μικρότερες οι δόσεις για τα χρέη στην εφορία
- 80-100€ το μήνα θα μπορούν να δίνουν όσοι υπαχθούν στη ρύθμιση
- Μπορούν να επωφεληθούν ακόμη κι όσοι είχαν μπει σε ρύθμιση οφειλών
- Ανάσα για τους μικροοφειλέτες οι χαμηλές δόσεις...

Πολλοί χάνουν, λίγοι κερδίζουν με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο – «Καταδικάζονται» γονείς, ιδιοκτήτες ακινήτων, ελεύθεροι επαγγελματίες

Αφορολόγητο τέλος, γίνονται τεκμήριο τα παιδιά
- Οικογένεια με 4 παιδιά και εισόδημα 18.000€ θα πάρει επίδομα... 60€!
- Έως και 500% πάνω οι φόροι για ιδιοκτήτες ακινήτων
- Κερδισμένες οι επιχειρήσεις, μείωση φορολογίας έως 7%
- Σήμερα δίνεται για δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο
- Γιατί αντιδρούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ...

Financial Times: Πάμε ολοταχώς σε νέο κούρεμα

Η συμφωνία δεν κατάφερε να πιάσει τους νέους στόχους για το χρέος της λαχανιασμένης ελληνικής οικονομίας, με βάση έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι Financial Times.

ΑΠΘ:Το παρασκήνιο της επέμβασης - Οι διάλογοι και η επιχείρηση των ΜΑΤ!


Κατεβασμένα ρολά στο πανεπιστήμιο με δεκάδες φοιτητές να βρίσκονται συγκεντρωμένοι απ'έξω - Τι μεταδίδει η ρεπόρτερ του γραφείου Βορείου Ελλάδος του NewsIt, Ελισάβετ Σταυριανίδου...

Αποκρουστικές εικόνες με τις συνέπειες του καπνίσματος

Η Αυστραλία θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο, όπου από αύριο τα πακέτα των τσιγάρων θα συνοδεύονται από αποκρουστικές, ωστόσο πραγματικές, εικόνες από τις συνέπειες της βλαβερής συνήθειας του καπνίσματος.

Οι 20 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο


Cross-of-Christ
Η έρευνα του Πανεπιστημίου ΜΙΤ υπό τον καθηγητή Σέζαρ Χιντάλγκο είναι από αυτές που “πουλάνε”: Ποιές είναι λοιπόν οι 20 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη σήμερα; Ξεκινώντας από… πολύ μακριά, και επιδιώκοντας προφανώς να φτάσουν ακόμη πιο μακριά, ως το τέλος της διαδρομής του ανθρώπου.

Η Παλαιστίνη έγινε κράτος! Ιστορική απόφαση του ΟΗΕ


- 138 κράτη ψήφισαν υπέρ, 9 κατά, 41 απείχαν 
- Πανηγυρισμοί στη Ραμάλα
- Εκνευρισμός στο Ισραήλ και την Ουάσινγκτον
- «Ατυχή και αντιπαραγωγική κίνηση» χαρακτήρισε την απόφαση η Χίλαρι Κλίντον
- Τι σημαίνει η αναγνώριση της Παλαιστίνης...

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια


Είχαν όχι έναν αλλά... όλους τους Αγίους - Απίστευτη συλλογή...

Tα πρωτότυπα stress tests της Samsung

Όταν μιλάμε για δοκιμές αντοχής των φορητών συσκευών, συνήθως αναφερόμαστε σε τυπικά «drop tests» που ρίχνουν το κινητό από συγκεκριμένο ύψος και βίντεο που δοκιμάζουν την αντοχή της οθόνης προσπαθώντας να την γρατζουνίσουν με κλειδιά ή ξυράφια. Η Samsung όμως αντί να δοκιμάσει έτσι το Galaxy S3 αλλά και άλλες συσκευές της αποφάσισε να γίνει λίγο πιο «δημιουργική», υιοθετώντας μια σειρά πρωτότυπων stress τεστ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΙΓΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!


Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Αιγίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την παράτυπη καθαίρεση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιώργου Δρακούλη:

Ανακοίνωση της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ για τις παράτυπες εκλογές


Δεν αναγνωρίζουμε την παράτυπη εκλογική διαδικασία «κεκλεισμένων των θυρών» που διεξήχθη και ανέδειξε νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, μετά την αυθαίρετη καθαίρεση του εκλεγμένου Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας με την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΟΝΝΕΔ ,Γιώργου Δρακούλη. Δεν είχαμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση όπως και οι τοπικές οργανώσεις για την καθαίρεση του Προέδρου μας, Γιώργου Δρακούλη αλλά και για την διενέργεια των νέων εκλογών «εν μια νυκτί» αφού έγιναν όλοι οι δυνατές προσπάθειες των διοργανωτών τους να αποκλειστούμε από αυτές.

Επιστροφή στις βασικές έννοιες και σημασίες της Δημοκρατίας στο Ανοιχτό Συνέδριο της Δράσης 1& 2 Δεκεμβρίου.

Ο επιλεκτικός λαϊκισμός της μεταπολίτευσης που αποτέλεσε και αποτελεί τον πυλώνα της πολιτικής στρέβλωσης που σήμερα βιώνει η Ελληνική κοινωνία με επίπονες κοινωνικές συνέπειες, αποκτά αντίλογο το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου στο Ανοιχτό Συνέδριο που διοργανώνει η ΔΡΑΣΗ στο ΔΑΪΣ στο Χαλάνδρι. Μια πρωτοβουλία που έλαβαν και υλοποιούν τα στελέχη του κόμματος, που με αξιοπρέπεια και χαμηλούς τόνους στις εκλογές του καλοκαιριού επανέφεραν την διάσταση του πολιτικού κοινού νου στο επίκεντρο της πολιτικής πρακτικής.

Όταν τα όργια ξεπερνούν τη φαντασία

Τα ομαδικά σεξουαλικά «πάρτι» και η... συναρπαστική ιστορία που σέρνεται ξοπίσω τους...

Όταν το πρώην αφεντικό της Formula 1, Max Mosley, βιντεοσκόπησε τις σαδομαζοχιστικές περιπτύξεις του σε ένα υπόγειο με 5 πόρνες ντυμένες με στολές Ναζί εκτελεστών, δεν είχε κανέναν δισταγμό να αποκαλέσει την ομαδική αυτή συνεύρεση «όργιο»!

Μύθοι και αλήθειες για την εξωσωματική

Σύγχυση επικρατεί τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τις αλήθειες και τους μύθους σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση και τη μικρογονιμοποίηση. 

Επιστημονική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο μαιευτήριο «Μητέρα», με τη συμμετοχή περισσότερων από 350 μαιευτήρων-γυναικολόγων, βιολόγων, εμβρυολόγων και παιδίατρων, κατόρθωσε να ρίξει φως σε αρκετά ζητήματα για τα οποία υπήρχε σύγχυση απόψεων.

Ποιοι έχουν master στο διαζύγιο

Όταν η νύφη έρχεται και έρχεται και ξανάρχεται, κάτι δεν κάνει καλά ο αστέρας. Γιατί ναι μεν ο χώρος της showbiz προσφέρεται για εξαλλοσύνες στην προσωπική ζωή, κάποιοι ωστόσο το παρακάνουν. Και επιμένουν να κάνουν συνεχώς το ίδιο λάθος: τους παρορμητικούς γάμους! Όταν λοιπόν δεν μαθαίνεις από το πέμπτο διαζύγιό σου και ετοιμάζεσαι για την έκτη προσπάθεια, ή πολύ αισιόδοξος είσαι ή αθεράπευτα ρομαντικός. Ας δούμε λοιπόν τα celebrities που τερμάτισαν το κοντέρ των γάμων.

Ανασχηματισμός, εξεταστική και καθημερινότητα στην ατζέντα Σαμαρά

Όσοι ξεχνούν την κλασσική ρήση ότι ο ανασχηματισμός δεν προαναγγέλλεται μπορεί να θεωρούν πως δεν έχει ο πρωθυπουργός στην ατζέντα του αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Οι πονοκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ - Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κάνουν άνοιγμα στο κόμμα

Πονοκεφάλους προκαλούν στον ΣΥΡΙΖΑ τα αμφίπλευρα ανοίγματα τόσο προς τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ όσο και προς τα πρόσωπα τις ομάδες και τις κινήσεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Moody’s: Μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος παρά τη συμφωνία

Την άποψη ότι το ελληνικό χρέος παραμένει μη βιώσιμο παρά την βραχυπρόθεσμη ανακούφιση που παρέχει η συμφωνία στο Eurogroup διατυπώνει η Moody’s Investors Service, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί να μειώσει τελικά μέρος του χρέους της.

Περίεργα κυβερνητικά μυστικά

Οι απόκρυφοι φάκελοι και τα μυστικά αρχεία των κρατών περιλαμβάνουν τα πάντα. Από αναφορές των μυστικών υπηρεσιών και στρατιωτικά απόρρητα μέχρι και κάθε λογής πληροφορίες για θέματα παντός επιστητού. Υπάρχουν ωστόσο και διαβαθμισμένα ως «άκρως απόρρητα» κυβερνητικά μυστικά που είναι στην πραγματικότητα περισσότερο διασκεδαστικά παρά ενοχλητικά. Η ιστορία των κρατών βρίθει από τέτοια παραδείγματα περίεργων πληροφοριών που επέμειναν κάποιοι να κρατήσουν απόρρητες.

Σε ελεύθερη πτώση τα έσοδα από το ΦΠΑ

Στα 10,9 δισ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα στον κρατικό προϋπολογισμό από τον φόρο εισοδήματος το δεκάμηνο του 2012. Όπως προκύπτει από στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη η αύξηση, σε σχέση με το αντίστοιχο δεκάμηνο πέρσι, είναι 4,4% καθώς το δεκάμηνο του 2011 τα έσοδα από φόρο εισοδήματος είχαν ανέλθει σε 10,5 δισ. ευρώ.

Απατεώνες παραμονεύουν στο κινητό σας

Οι επιθέσεις στα κινητά τηλέφωνα είναι, πλέον, τόσο συχνές όσο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Τους τελευταίους μήνες οι κυβερνοεγκληματίες έχουν βάλει στο στόχαστρο τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, η χρήση των οποίων εξαπλώνεται ραγδαία σε όλον τον κόσμο.

Ο Ψυχάρης προαναγγέλλει αποκαλύψεις για τη δράση του Κακλαμάνη στη Χούντα (video)


Αποκαλύψεις -βόμβα μεγατόνων προαναγγέλλει ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης κατά του τέως προέδρου της Βουλής και αρχαιότερου πολιτικού σε δράση -εκλέγεται από το 1974- Αποστολου Κακλαμάνη.

ΟΝΕ 2… από το 2018


Jose-Barroso
Τρεις φάσεις περιλαμβάνει το σχέδιο Οικονομικής και Νομισματικής Ενοποίησης της Ευρώπης (EMU) , το οποίο καταρτίστηκε στις Βρυξέλλες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και φιλοδοξεί να οδηγήσει την Ευρωζώνη σε συνθήκες στενότερης οικονομικής και πολιτικής προσέγγισης.

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με +5%, 7ο (!) κόμμα το ΠΑΣΟΚ


dimoskopiseis
Προβάδισμα 5% έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, την οποία δημοσιεύει αύριο το περιοδικό “Επίκαιρα”, ενώ κατατάσσει το ΠΑΣΟΚ στην 7η (!) θέση.

Στουρνάρας: Ελάφρυνση στη φορολογία επιχειρήσεων


stournar
Ο Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπογράμμισε ότι θα γίνουν μειώσεις στις επιχειρήσεις, αλλά και στα φυσικά πρόσωπα.

Οι επτά υποψήφιοι που περνούν στη β’ φάση του διαγωνισμού για τον ΟΠΑΠ


opap1
Επτά, από τους οκτώ υποψηφίους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33% που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΠΑΠ, περνούν στη β΄ φάση του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ.
 Ειδικότερα αυτοί που πληρούν τα κριτήρια προεπιλογής:

Αυξηθήκαν κατά 900 εκατ. οι καταθέσεις τον Οκτώβριο

Εισροή 900 εκατ. ευρώ στις καταθέσεις σημειώθηκε τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, το σύνολο των καταθέσεων που διατηρούν στις τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, αυξήθηκε τον Οκτώβριο κατά 900 εκατ. ευρώ και διαμορφώθηκε στα 155,2 δισ. ευρώ από 154,3 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο.

Κρυογενετική: Ο Έλληνας ομογενής και η αθανασία

Μέχρι πρόσφατα αυτό που θα διαβάσετε, νομίζαμε ότι συμβαίνει μόνο στις ταινίες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και όμως πλέον είναι μια πραγματικότητα. Η μέθοδος της κρυογενετικής (cryonics), υπόσχεται νίκη επί του θανάτου και αθανασία. Τουλάχιστον θεωρητικά. Μάλιστα ένας Έλληνας ομογενής, είναι ο συνιδρυτής της πρώτης κλινικής κρυογενετικής στην Αυστραλία.

Πόσο πιθανή είναι η απειλή των μηχανών

Η ανησυχία και ο φόβος απέναντι σε ένα μέλλον όπου θα κυριαρχούν οι μηχανές, είναι ένα θέμα που απασχολείσαι διάφορους κινηματογραφικούς σκηνοθέτες και συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας. Ενδεικτικά, ταινίες όπως η «Οδύσσεια του Διαστήματος» του Κιούμπρικ και το «Matrix» ασχολήθηκαν με μια αυτονόμηση των μηχανών από τους κατασκευαστές τους.

Δράση-Δελτίο Τύπου: Η «πρωτοτυπία» της Δράσης


Η εντιμότητα ενός πολιτικού οργανισμού να ζητά εισιτήριο για το Συνέδριο του από τους παρευρισκομένους, που έχουν την δυνατότητα να το πληρώσουν για την κάλυψη των αντικειμενικών εξόδων διενέργειάς του, δεν θα έπρεπε να εντυπωσιάζει. Κυρίως σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης. Η Δράση, που επενδύει στην δημιουργία πολιτικής δυναμικής αντλώντας το περιεχόμενο της από την ομότιμη σχέση που αναπτύσσει με την κοινωνία, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά για την άντληση των αναγκαίων πόρων για τo Ανοιχτό Συνέδριο της, την 1& 2 Δεκεμβρίου στο ΔΑΪΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τη χρήση κάμερας αποφάσισε η FIFA

H FIFA αποφάσισε τη χρήση κάμερας στις εστίες, η οποία θα δοκιμαστεί πιλοτικά Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που θα γίνει στην Ιαπωνία, τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Εφόσον η απόπειρα αυτή κριθεί πετυχημένη, τότε θα εφαρμοστεί και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το 2014.

«Task force» για Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, μελετά το υπ. Παιδείας

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος μίλησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρουσία αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και πολλών επισκεπτών από την Ελλάδα, απάντησε σε ερωτήσεις και ανέλυσε λεπτομερώς τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις και μεταρρυθμίσεις, που υλοποιεί το υπουργείο.

Νέα προγράμματα για τους νέους από το υπουργείο Εργασίας

Τα νέα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης συζήτησαν οι κοινωνικοί εταίροι σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Με τα προγράμματα αυτά, δίνεται η δυνατότητα σε χιλιάδες νέους να απασχοληθούν σε θέσεις μαθητείας για τέσσερις ή πέντε μήνες, ενώ 7.000 νέοι θα επιδοτηθούν με 10.000 ευρώ ο καθένας, προκειμένου να ανοίξουν δική τους επιχείρηση.

Ν.Ε. ΚΚΕ Αχαϊας: Και ο Νικολόπουλος στον "μπαξέ" του ΣΥΡΙΖΑ - Αφορμή το άρθρο στην "Αυγή"


Σε δελτίο τύπου-σχόλιο που εξέδωσε η Νομαρχιακής Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ αναφέρει τα παρακάτω:

Δράση: Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά


Η Δράση με αφορμή τις συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη προς το Δημόσιο, οι οποίες διαφημίζονται από την κυβέρνηση και τις φορολογικές διωκτικές αρχές για να καλυφθεί η διαχειριστική τους ανικανότητα, δηλώνει ότι συμφωνεί στην αμείλικτη τιμωρία όσων διαπράττουν φορολογικές παραβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας Γιώργος Δρακούλης καταγγέλλει τις εκλογές

Δείτε τι είπε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Δρακούλης για τις σημερινές εκλογές...

Βόλος: Πρόεδρος στην τοπική ΟΝΝΕΔ ο Χρήστος Χρόνης

Όπως έγινε γνωστό από την τοπική ΟΝΝΕΔ, "ενόψει της πορείας της οργάνωσης προς το 9ο συνέδριο και των συνεπαγόμενων διαδικασιών, και ύστερα από πρόταση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Αργύρη Κοπάνα
η οποία έγινε αποδεκτή από τους γραμματείς των τοπικών γραφείων της νεολαίας,

«Μέσα σε δύο χρόνια η Αθήνα θα αναστηθεί»

«Πρόκειται για ιστορική στιγμή. Μέσα σε δύο χρόνια η Αθήνα θα αναστηθεί», δηλώνει στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» της Ρώμης, ο Κύπριος νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης σχολιάζοντας τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος. Σύμφωνα με τον κ. Πισσαρίδη, ο οποίος διδάσκει στο London School of Economics «η συμφωνία αυτή αποτελεί, οπωσδήποτε, σημείο καμπής για την Ελλάδα».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AVIS: Η AVIS ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2012


Η Avis ταξιδεύει την Σταρ Ελλάς και την Μις Ελλάς 2012

Η Avis ήταν χορηγός στον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου σε γνωστό club της Αθήνας, προσφέροντας μία εβδομαδιαία ενοικίαση αυτοκινήτου στη φετινή Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη και στη Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη.

Πολιτικά χτυπήματα και σενάρια εξόντωσης - Όταν οι δολοπλόκοι και οι μυστικές υπηρεσίες μηχανορραφούν

Από δολοφονικές απόπειρες, πετυχημένες ή αποτυχημένες, μέχρι και τις δολοπλοκίες που σέρνονταν ξοπίσω τους. Η πολιτική ιστορία του κόσμου δονείται από υποθέσεις δολοφονιών και εξόντωσης ισχυρών αντιπάλων. Είτε μιλάμε για παγκόσμιους ηγέτες είτε για αρχηγούς στρατιωτικών οργανώσεων είτε για κοινούς θνητούς, ένας φόνος φαντάζει κάποιες φορές στα νοσηρά μυαλά των σχεδιαστών του ως η ιδανική λύση.

Tα «λαβράκια» του σκανδαλοθηρικού Τύπου

Τα λένε «tabloids» και είναι η επιτομή του κουτσομπολίστικου Τύπου, εκεί όπου τα πλαστά δημοσιεύματα είναι ψωμοτύρι. Οι επιθετικές τακτικές και η «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία που υπηρετούν τα έχουν κάνει ακραία δημοφιλή, δείχνοντας τον δρόμο σε μια σειρά από έντυπα που είναι στα χνάρια τους. Κι όταν η επικαιρότητα δεν τους κάνει το χατίρι για «λαβράκι», δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να εφευρίσκουν την «είδηση». Ας δούμε τους διαπρεπέστερους εκπροσώπους του είδους και τα δημοσιεύματα που υπήρξαν μόνο στη φαντασία τους...

Νέος γραμματέας του ΚΚΕ τον Απρίλιο;

Η Κεντρική Επιτροπή σε συνεδρίασή της αποφάσισε το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ να πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 11 έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, με τα παρακάτω θέματα:

Νέος ρόλος της Μorgan Stanley στην ελληνική οικονομία


Η Deutsche Bank και η Morgan Stanley προσλήφθηκαν ως συμβούλοι της ελληνικής κυβέρνησης για τη διεκπεραίωση του προγράμματος εθελοντικής επαναγοράς του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών το οποίο φέρεται να μίλησε στο Reuters.